avolocaru Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Vreau sa repar o chitara electrica si as vrea sa-i schimb cele doua potentiometre de 250K. Va rog sa-mi recomandat unlele de top. Mai jos aveti si o poza cu dumnealor! Merci! Nu stiu daca este chiar sectiunea potrivita, daca nu rog un moderator sa ma ajute. Multumesc! Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Exact ca alea se gasesc la 1 leu bucata, nu ai nevoie de ceva "de top" acolo. Link spre comentariu
avolocaru Postat Noiembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Am zis si eu de top, adica sa fie mai de firma si mai bune. In magazine sunt tot felul de chinezarii acum. Merci! Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Atunci căutaţi unele făcute de Alps, ca să nu fie chiar ,,No name,,.... Link spre comentariu
avolocaru Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Merci! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum