Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce inseamna EVG in meniul tv.SIM 21N-A2

Vizitator gigelus

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adydep

6

• FLORIN IORDACHE

3

• elmar

2

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Am pus deja 2,2 ohm in loc de 1,5 ohm si dimens este normala. Nu stiu daca si liniaritatea dar pe imagine in miscare e greu sa sesizezi.

Daca tot mi-ai dat dump-ul, mai are rost sa dezlipesc/ lipesc memoria?

Link spre comentariu

Si iata cum trebuie sa arate oscilogramele pe cond de cuplaj. La frecventa de lucru el trebuie sa aibe impedanta mica, adica sa nu cada tens pe el. Deci semnalul la ambele capete identic diferind numai tens continua.

Zeroul pe mijloc,  2V/div

Posted ImagePosted Image

Comparati cu ce am postat ieri.

Link spre comentariu

Am pus deja 2,2 ohm in loc de 1,5 ohm si dimens este normala. Nu stiu daca si liniaritatea dar pe imagine in miscare e greu sa sesizezi.

Se lipesc 3 fire si se scrie memoria direct in circuit, SCL SDA si GND se lasa tv in sby si se citeste scrie memoria

Link spre comentariu

Daca dimensiunea e buna,capac,si la client cu el!

Link spre comentariu

Cu 2 dump-uri de pe forum nu functioneaza, cu cel de mai sus nu asculta de telec.

Am pus la loc memoria lui si am incercat di nou cum a spus Florin si la un moment dat a intrat in service.

Cred ca am ceva pe cadre pt ca dim corecta este la reglaj 0 si avea 47 parca inainte.

Sa-l mai bibilesc cu oscul.

Link spre comentariu

Si totusi nu am reusit sa gasesc o schema pe net. Sa fie de la caldura?

Are 2 rez apropiate, una de 1,5 ohm in circuit si una de 1,8 ohm neconectata. Placa asta are si varianta de 110 grd ?

Link spre comentariu

Are loc pentru corecția de E/W,când chinezul utilizează tub de monitor recuperat;apar două semireglabile,un tranzistor,și diodele modulator.Când nu are componentele de E/W montate,emitorul finalului de linii e conectat la masă printr-o rezistență de 8,2 Ohm/5W.Rezistența de 1,8 ohm se pune,sau se scoate din circuit funcție de cinescopul/deflexia utilizată(ca să poată realiza plaja de reglaj în service mode),iar aici chinezul n-are limite :rade:

Link spre comentariu

Inteleg lucrurile astea, dar de ce la un tv aparent neumblat sa am dim normala cu 0 ales din service ?

Iar oscul mic pus pe cadre nu arata un semnal liniar. O sa pun maine si generatorul de mira sa vad patratelele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări