Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect tv artic

ionutz1985

Postări Recomandate

salutare prieteni .am un defect tipic la acestv echipat cu sasiul 12.5 daca al comut in modul AV se da peste cap imaginea daca al dau pe TV functioneaza corec.am schimbat mufa euroscart plus doua decodoare dolce probate .acelasi simtom are ce ar putea sa fiie? bv este ok iam schimbat electrolitici la fel face.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutz1985

5

• FLORIN IORDACHE

3

• dan cod

2

• Sir john red

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

am schimbat si jungla si bv-ul si memoria .acel simtom il face in ambele si in modul AV si in modul TV. daca nu pun nici o sursa de semnal, ramane cu purici fara a se dea peste cap.

Link spre comentariu

nu am incercat . dar cum se procedeaza nu am facut nici o data fiind ca nu mam lovit de ele.

Aveti programator de memorii...si cu programul ponyprog 2000 ???

Daca aveti acestea,atunci luati legatura cu mine si va ajut eu...cu cea mai mare placere ! 

Link spre comentariu

Atentie:datorita faptului ca memoria este SMD va recomand ca probele sa le faceti cu o memorie normala si un soclu de la care lipiti fire la cablaj.Dupa ce gasiti dump-ul potrivit,copiati-l pe memoria SMD si lipiti-o in TV.

In acest fel nu se strica nici cablajul,si reparatia decurge foarte repede!

Link spre comentariu

V-am raspuns la mesajul dvs prin mesaj privat.....Dar vad ca nu mi-ati mai raspuns la intrebare....

Astept raspuns !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări