bebelik Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Salutare la toata lumea. Stie cineva detalii despre aceasta dioda, care pare a fi un tiristor? La ce curent maxim rezista? Cumva 444 A?! Multumesc! Link spre comentariu
em2006 Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 ... aceasta dioda, care pare a fi un tiristor... Nu pare, ci chiar este. Semnul conventional e desenat foarte clar pe capsula. Link spre comentariu
adryano Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Aici sunt careva detalii http://www.radio-komplekt.ru/component_ref.php?param=thyristors&page=2 ,dar se pare ca inscriptia de pe tiristor nu are de-a face cu seria/modelul lui, pentru ca cele sovietice tot timpul vin insotite de doua litere+3 cifre Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Este tiristor de 200A la 1000V.... Pentru comparatie vedeti aici unul mai mic de 50A la 1000V: Link spre comentariu
em2006 Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Da. Sunt tiristoare rapide. Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Sunt tiristoare rapide?...nu stiam asta!....multumesc d-le Emil, pentru informatie!...e bine de stiut , am cateva bucati din astea...din pacate , la rusa sunt bata, nu stiu o boaba! Link spre comentariu
bebelik Postat Noiembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Multumesc de raspunsuri, e lamurita problema. Am cumparat din targ din Sibiu un radiator mai generos care a venit insotit de tiristorul acesta si ma gandeam sa-i aflu caracteristicile sa vad ce pot face cu el. Am vazut semnul de tiristor pe capsula, dar se pare ca m-am exprimat gresit/ironic! O zi buna tuturor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum