corabi Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Buna seara As dori niste sfaturi legat de repararea membranei difuzoarelor de mai jos. Au fost scapate cred, nu sunt descentrate. http://tinypic.com/m/j12bk5/1 http://i63.tinypic.com/jq5ldz.jpg Link spre comentariu
Dominicue Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 La halul in care arata difuzoarele , au nevoie de un full recone ( adica inlocuirea completa a conului + rila suspensie si dustcap ) si nu stiu ince masura se merita reconditionate ......poate doar daca au niste caracteristici bune ........altfel..........mai bine iti i-ei altele. Link spre comentariu
allexx1968 Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Buna Daca nu ai pretentii exagerate le repari cu "celebrul" prenandez. Fara exagerari.Bucatle lipsa cu ceva (cat de cat) identic.E de preferat sa incerci sa nu schimbi masa calotelor cu modficarle absolut necesare.Nu vei observa diferente dferente de sunet. Daca esti audiofli(meloman dupa vechile reguli) inrait,nu ai alta solutie decat inlocuirea. Spor Alex Link spre comentariu
corabi Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Am inceput lipirea lor cu prenadez unde lipseste din membrana, am pus dedesubt un petic care trece ca cu 1 cm peste marginile membranei. am facut proba, si par ok la sunet, nu am cu ce compara. daca erau descentrate nu ma mai apucam de ele. unde este rupta membrana de panza am sa aplic o solutie din mastic negru diluat. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 ia legatura cu claudiu urban, are de toate in domeniu, el ti le poate face Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum