pop_ady44 Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 (editat) Va rog sa ma lamuriti daca acest aparat, se poate folosi ca si osciloscop . Multumesc anticipat, celor care se vor obosi a-mi raspunde. Editat Noiembrie 13, 2015 de pop_ady44 Link spre comentariu
nationalistu Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Provine din studiouri de televiziune,dedicat analizei formei de semnal video. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Bun stim de unde provine ,dar se poate folosi ca osciloscop?Sau nici o sansa . Link spre comentariu
nationalistu Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Dupa cum se prezinta aparatul sigur are deflexie electromagnetica.Se gasesc scheme de adaptoare care transformau tv-uri in osciloscoape ,bineinteles de banda redusa.Schemele le gasiti prin vechile tehniumuri,sau alte carti dedicate. http://www.testequipmentdepot.com/tektronix/pdf/1730series.pdf Are deflexie electrostatica,ai manualul si schema lui. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 E ca in reclama aia cu nu stiu ce banca...da,poti.Insa in faza asta nimeni nu-ti spune ce ai de patimit ca sa ajungi la final. Ai amplificatoarele X-Y,cu deflexia pe placi,nu pe bobina,si asta e de bine.Ai alimentarea tubului cu circuitele aferente de luminozitate-contrast-focalizare,si asta e de bine.Iti mai trebuie o baza de timp,atenuator pe intrare si spor la treaba.La cat costa un osciloscop in zilele noastre,chiar nu merita munca decat in scop didactic.Dar,ca raspuns la intrebare,cu modificarile aferente, se poate folosi ca osciloscop. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 iete pîff Asta este, cred ca va sedea ceva timp pe ceva raft dupa care garantat va ajunge vandut . Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum