fcon Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Da... tuburile sunt unice si trebuie tratate individual, ca si femeile, insa se supun acelorasi reguli: ori sunt virgine, ori nu. In ambele cazuri, ambele pot functiona in parametri normali, insa nu mai suntem in aceeasi poveste... 2 Link spre comentariu
adrian_pic Postat Noiembrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 si anunutul: For sale Russian 4pcs GP-5 tubes 3 are used and one new. http://www.ebay.com/itm/4x-GP-5-GP5-ED500-6BK4-tube-valve-Rohre-/171993917929?hash=item280ba2e9e9:g:4lUAAOSwHqlWFXs~ In poza se observa in ce consta vizual usura tuburilor. Link spre comentariu
romicap Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 (editat) si anunutul: For sale Russian 4pcs GP-5 tubes 3 are used and one new. http://www.ebay.com/itm/4x-GP-5-GP5-ED500-6BK4-tube-valve-Rohre-/171993917929?hash=item280ba2e9e9:g:4lUAAOSwHqlWFXs~ In poza se observa in ce consta vizual usura tuburilor. La ce chinuri pot fi supuse triodele astea ,inca arata bine: Maximum ratings: Anode voltage, kV: 30 Anode dissipation, W: 37.5 Anode current, continuous, mA: 2 Grid voltage, V: -450 Maximum grid-circuit resistance, megohms: 3 Envelope temperature, C: 250 Editat Noiembrie 22, 2015 de romicap Link spre comentariu
iuli10 Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Până acum acesta este cel mai ”afumat” tub pe care l-am văzut... N-am un tv pe lămpi ca să văd dacă mai desfășoară B.O: Link spre comentariu
mojnost Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 (editat) Mi-au trecut ceva lampi prin mana si am intalnit, rar cate una folosita si probabil defecta, banuiesc schimbarea ei de catre cineva care a avut-o in pastrare, de asemenea am intalnit la EL84 de exemplu Tungsram, sa apara oglinda pe suprafata laterala destul de mare, la fel si la loturi de 6p14p sa gasesc afumaturi. Chiar am suspectat o tzeapa la un lot de 6p14p din cauza afumaturilor dar comparans aspectul intre ele, proaspat scoase din cutii cat si la masurarea pe catometru am dedus ca totusi sunt noi. Cand am gasit doar una sau doua afumate din 25 sa zicem, le-am trecut la pierderi si le-am dat ca bonus. Azi am deschis 2 cutiute cu 6AU6 Tungsram, ambele cutii identice (desi cea din atasament are o tenta mai accentuata de vechime fata de cealalta) si inauntru am descoperit 2 tuburi total diferite: unul normal, cu scrisul galben si forma normala si al doilea, cel din imagine, la care anodul pare scrijelit cu surubelnita, o culoare neagra taciune, scrisul negru si in partea de sus colturoasa. Nu stiu la ce categorie sa o trec, la pierderi, la raritati...? Ati mai vazut asa ceva? imi pare rau ca n-am pozat-o si pe cea normala, pentru diferentiere. Editat Mai 4, 2016 de mojnost Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum