Vizitator Mmm Mmm Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Prieteni, Am cumparat de pe Aliexpress 2 becuri LED cu soclu 1157 (cel cu 2 "filamente") cu gindul ca le scot pe cele vechi le pun pe astea si iata lumini de pozitie si stop pe LED...da de unde... Asta'i si motivul pentru care apelez la expertiza voastra, cind apas frana functioneaza in schimb pozitia nu merge sub nicio forma...mu-mi dau seama ce se intimpla. Alimentat becul din sursa exterioara functioneaza perfect, pe pozitie luminozitate mai mica si cind alimentez si frana creste luminozitatea, totul este perfect...pun becul in tripla... nu mai merge asa ca daca aveti vreo idee...va multumesc. Link spre comentariu
ovy83 Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 ori fasungul becului cu led nu calca bine pe cele doua lamele -trebuie trase un pic spre exterior ori nu se potriveste fasungul cu soclul lampii. Link spre comentariu
Vizitator Mmm Mmm Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 ori fasungul becului cu led nu calca bine pe cele doua lamele -trebuie trase un pic spre exterior ori nu se potriveste fasungul cu soclul lampii. Cum spuneam, becul montat in tripla si alimentat de la o sursa pe cele 2 faze functioneaza perfect. Citeam pe un forum american cum ca ar lipsi o dioda din bec si in momentul cind cele 2 "filamente" sint alimentate si cel cu intensitate mai mare este pus la masa atunci inceteaza sa functioneze. Dar nu cred ca este cazul, la masinile americane au pozitie si semnalizare pe becuri 1157 si semnalizarea este prin punere la masa ori la Cielo nu este cazul, are pozitie si stop pe frana adica am pozitie aprinsa imi baga 12 V pe o ramura , apas pe frana baga 12 V pe cealalta ramura...nu inteleg si asta ma enerveaza imens. Link spre comentariu
ovy83 Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 a-ti alimentat pe amandoua odata si faza si pozitia cu sursa externa? Link spre comentariu
Vizitator Mmm Mmm Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Da Link spre comentariu
Vizitator Mmm Mmm Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 (editat) Iata si un video. https://www.youtube.com/watch?v=PqmPVvE7j9A&feature=youtu.be Editat Noiembrie 13, 2015 de Mmm Mmm Link spre comentariu
Vizitator Mmm Mmm Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Haideti mai prieteni, nu mai este nici un electronist mai saracut asa sa aibe Cielo, toti aveti VW? Nu mai are nimeni Cielo, Nubira sau Matiz si un pic de curiozitate? Link spre comentariu
nicolaus Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Nu inteleg cu ce te poate ajuta un posesor de asemenea auto care nu are ca tine asemenea becuri! Eu am masina de-asta,sunt curios si...atat. Imi trimiti becurile ca sa fac cercetari? Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Si eu tot curios, aceeasi masina dar nu am schimbat decat in bord becurile alea de 10w (5 buc) cu led si nu mai frige toata plasticaraia pe acolo plus ca am redus un pic de consum (50W) si lumina e la fel Link spre comentariu
Vizitator Mmm Mmm Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Ma bucur sa aud despre luminile de bord, am pe drum becuri led 5W5 albe,albastre si verzi. Eu sint din Craiova, e complicat sa va trimit becurile...dar nu imposibil. Tot pe drum mai am inca 3 becuri albe cu soclu 1157 asa ca m-as putea lipsi de astea 2...de dragul "stiintei". Link spre comentariu
Vizitator Mmm Mmm Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Ca sa mai inviorez un pic pe aici, am demontat un bec si in poza se vede tot ce este in'trinsul. Ma intreb, ca sa functioneze corect cele 2 rezistente sint de ajuns? Am alimentat o ramura,masa si + pe una din rezistente si am masurat tensiunea pe cealalta rezistenta si am gasit pe ea 8,5V, eu zic ca nu ar fi trebuit mai mult de 1V, max, voi ce ziceti? Scuze, am uitat sa apas ataseaza. Link spre comentariu
Vizitator Mmm Mmm Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Prieteni, tot am rezolvat-o, postez solutia pentru ca alti "electronisti" sa nu se mai patimeasca. Ce lipseste din becuri sint diodele, prietenii chinezi pentru maximizarea profitului nu le-au mai pus asa ca le-am intercalat eu in cablajul triplei si acum merg ambele ramuri perfect...pozitie si stop frana. Va multumesc tuturor pentru sfaturi, incurajari si empatie. Domnule administrator...inchide subiectul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum