vl78stc Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 salutare am schimbat selectorul la tv si memoria am pus una goala si la instalare cauta programe si nu gaseste nimic si nu are ce memora,nu am cu ce scrie memoria si as dorii sa intreb cum se intra in MS si ce trebuie selectat pentru schimbare tuner am DT5-BF18D,am verificat tensiuni alim selector,am 33v, 3,3v,imaginea e cu pureci si sunet brum,se poate intra in meniu sa selectez limba, culori,instalare automata dar....? as dori un sfat,ms Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Pr99 sau 91 contur la minim si foarte repede tastaty rosu,verde ,meniu Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 se comuta tv pe pr 91 se seteaza din menu sharpnes(claritate) la minim si se apasa de pe telecomanda rapid si in aceasta ordine rosu verde menu,de multe ori este nevoie de a incerca de mai multe ori rosu verde menu ,pana acesta intra Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 (editat) completare: - este recomandat sa fie memorat un post pe proramul 91 ca altfel vedeti doar"purici" la reglaje si va fi dificil. - eu folosesc ambele degete mari de la maini pt a tasta foarte repede aceasta combinatie. Editat Noiembrie 13, 2015 de bobo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum