Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum intru in meniul de reglaj al tv.SIMBIO

Vizitator gigelus

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

8

• dan cod

6

• adydep

5

• misuraelectronic

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Singura vina este a mea.Asa ca nu are rost sa cautati vinovati.Acum problema este de unde pot cumpara o memorie gata scrisa sau o placa de baza pt. tv.Procesorul este cel care a zis Domnul IORDACHE  

TDA11106PS-V3-3-AQ6 .

De unde sunteti.....daca sunteti mai aproape de mine...atunci o sa va ajut chiar eu cu o memorie rescrisa..pentru ca nu se gaseste sa cumparati de-a gata o memorie rescrisa cu acel soft... Se gasesc sa cumparati doar memorii goale....

Mai multe detalii pe mp...(mesaj privat) . :reytre

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

asa  este .  barbatii  adevarati ,  cei  care  au  coloana  vertebrala ,  au  puterea  sa  recunoasca  si , eventual , sa-si  ceara  scuze atunci  cind  gresesc  ceva .  ceilalti  se  ascund  in  spatele  vorbelor  sau  tastaturii  sau  functiei  ... :rzb

Ce sa recunosc?O denumire de tv?L-am indus in eroare cu ceva?Dar cand din majoritatea mesajelor cauti doar nod in papura si la sectiunea de componente sunt sute de mesaje fara raspuns ce sa mai zic.Nu mi-am scos pieptul in afara niciodata.In afara de timp pierdut forumul asta nu imi aduce absolut nici un beneficiu,eventual sectiunea vanzari de unde recunosc am cumparat unele aparate bune.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări