Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum intru in meniul de reglaj al tv.SIMBIO

Vizitator gigelus

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

8

• dan cod

6

• adydep

5

• misuraelectronic

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

:rade: Mai bine taceam ...acum s-a intunecat de tot...

Cateodata asa este

Acum sa speram ca il rezolva tv-ul cu acel dump....daca nu sa-l duca tv-u la un service specializat.... :reytre

In service menu nu prea e de joaca...mai ales daca ai un pic de specializare in asa ceva....

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

mai mult ca sigur nu stie ce este acela dump,nu mai spun si de programare a memoriei,mai bine ar da o adresa sa trimita cineva o memorie gata scrisa ,si dupa aceea daca este nevoie,va accesa meniul service pentru geometrie,dar speram sa ma insel si sa stie ce si cum,sau sa gaseasca un atelier unde poate scrie aceasta memorie cu o mica cinste ,succes

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Puteti sa va cumparati pur si simplu un programator Pic, memorii seriale AD-PIC01S care costa 50 lei....

Va mai cumparati un cablu serial...si mai trebuie sa va instalati programul ponyprog2000 pe un pc-u. :reytre 

Dar cel mai simplu e cum va spus domnul iuliantv....pentru ca totusi trebuie un picut de experienta...

Domnul iuliantv scrie : Mai bine ar da o adresa sa trimita cineva o memorie gata scrisa.

Uitati asa arata programatorul... 

post-177758-0-00503000-1447445248_thumb.jpg

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Puteti sa va cumparati pur si simplu un programator Pic, memorii seriale AD-PIC01S care costa 50 lei....

Va mai cumparati un cablu serial...si mai trebuie sa va instalati programul ponyprog2000 pe un pc-u. :reytre 

Uitati asa arata programatorul...

si  iata  cum  calitatea/credibilitatea   forumului   se  avinta  viguros  catre  dust in the  wind  cu  mesaje  super-inteligente  din  categoria ...

buna ziua , buna ziua ... am  venit  si  eu  la  vulcanizarea  dvs  cu  masina  .  am  pana  pe  stinga  fata ,  faceti-mi-o  si  mie ,  va  rog frumos.

apai ,  e  cam  complicat , domnu` ,  ca  noi  avem  alte  treburi  acum ... nu  mai  bine  va  cumparati  dvs  niste  scule  potrivite  si  va  faceti  dvs  singur  pana ?  ce  ziceti  de  asta ? 

...  din  putul  gindirii ,  nu  altceva ... :rzb

la  faza  aceasta  vinovatii  sint  2 ... dl  andrei tabacaru ,  care  i-a  furnizat  fara  nici  un  discernamint  o  informatie  absolut  inutila  dlui  gigelus ,   precum  si  dl  gigelus ,  care  n-a  avut  rabdare  pina  la  capat  sa  vada  cum  se  procedeaza  CORECT  si  si-a  bagat  nasul  unde  nu-i  fierbe  oala .  era  arhi-suficient  sa  identificam  telecomanda  corecta  si  sa  reglam  contrastul / culoarea / lumina  din  submenu-ul  de  imagine  al  tvc-ului . 

din  partea  mea ...@ dl andrei  tabacaru ,  nota 2  pentru  lipsa  totala  de  deontologie  profesionala   si  @ dl gigelus ,  imi  pare  bine  ca  vi  s-a  intimplat  ceea  ce  vi  s-a  intimplat .  menu-urile  de  service  nu  sint  pentru  orice  amator .

invatati  si  luati  aminte  din  intimplarea  aceasta ...

ps ...  vinatorii  de  posturi  din  vechea  generatie  continua  sa  bata  cimpii  pe  forum ,  in  virtutea  vechilor  metehne   .  vinatorul  nr 1  confunda  simbio  cu  simbol  .  dupa  cum  ziceam MAI  DEVREME ,  simbio  cu  procesor  pca  inca  nu  s-a  inventat  pe  fatza  pamintului  ,  sasiele  originale  pentru  aceasta  marca  sint  chinezesti  101% .  bineinteles  ca  vinatorul  nr 2  s-a  si  repezit  imediat  sa-l  aplaude  pe  vinatorul  nr 1 ,  desi  afirmatia  este  fatalmente  101%  gogoasa / trompeta / falsa / eronata ... :rzb

Link spre comentariu

Oamenii de nimic stiu bine sa dea cu pietre in altii.

asa  este .  barbatii  adevarati ,  cei  care  au  coloana  vertebrala ,  au  puterea  sa  recunoasca  si , eventual , sa-si  ceara  scuze atunci  cind  gresesc  ceva .  ceilalti  se  ascund  in  spatele  vorbelor  sau  tastaturii  sau  functiei  ... :rzb

Link spre comentariu

Nimeni nu sa nascut invatat.Iar omul din greseli invata.

Nu-i nici o problema...dar acum pentru a rezolva problema cu acest tv-u...trebuie rescrisa memoria din tv-u cu softul dat de mine undeva mai sus....si asta nu e tot...pentru asta va trebuie sa aveti un programator pentru memorii...dar problema stiti care e, trebuie sa stiti sa umblati cu asa ceva....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări