Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum intru in meniul de reglaj al tv.SIMBIO

Vizitator gigelus

Postări Recomandate

Vizitator gigelus

SALUT TUTUROR.Am o mica problema.am un tv.SIMBIO chinezesc model mai vechi.telecomanda nu este cea originala,dar este buna pt tv.nu stiu cum pot intra in meniul de reglaj pt a micsora luminiozitatea si contrastlul tvului pt cas prea puternice. :nerv

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

8

• dan cod

6

• adydep

5

• misuraelectronic

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am avut si eu vreo 2-3 tv-uri din astea...dar fiecare avea modelul lui...asta al dvs...vad ca nu are nici un model...  :d

SALUT TUTUROR.Am o mica problema.am un tv.SIMBIO chinezesc model mai vechi.telecomanda nu este cea originala,dar este buna pt tv.nu stiu cum pot intra in meniul de reglaj pt a micsora luminiozitatea si contrastlul tvului pt cas prea puternice.  :nerv

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

In loc de scuze ne puteti scrie, mai detaliat, ce anume doriti.Eu am inteles ca nu stiti cum se regleaza luminozitatea si contrastul la acest TV.Ceilalti colegi au inteles ca vreti sa intrati in menu service.Ar fi mai mult decat util sa ne spuneti modelul televizorului( e scris pe capacul din spate) si modelul telecomenzii pe care o folositi.

Link spre comentariu

Daca nu te descurci, scoti capacul si poate reusesti sa reduci luminozitatea din G2 (Screen), de pe tranformatorul de linii, cel de jos.

Editat de sorintvr
Link spre comentariu

Poate nici nu are meniu.

:85  :92 ...bun  citatul ,  mi-a  placut  la  nebunie .  mai  raminea  doar  sa-i  spuneti  ca  poate  o  fi  pe  lampi  si  bietul  om  nu  stie .  in  afara  de  postarea #1  si  postarea  #8  ,  restul  postarilor  sint  niste  balarii  fara  nici  o  valoare  dpv  electronic .  ca  de  obicei  ,  se  posteaza  doar  pentru  a  face  rang  si-atit .  

raspunsul  CORECT   este  urmatorul ...  daca  tvc-ul  are  model  scris  pe  spate ,  postati-ne  pentru  inceput  modelul  si  incercam  sa  va  ajutam .  din  experienta  proprie ,  stiu  ca  tvc-urile  simbio   au  101%  sasie  chinezesti  inside ,  iar  modele  lor  nu  prea  apar  prin  cataloage ,  deci  mult  mai  eficace  ar  fi  daca  ati  da  dvs  capacul  tvc-ului  jos  si  ne-ati  comunica  absolut  tot  ce  scrie  pe  procesor  ...si  astfel  totul  devine  muuuult  mai  usor ... :rzb

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Am vazut Simbio ,,vechi,, cu PCA care nu au meniu.Deci se poate si asa.Dar oricum cine nu stie ce sa ceara primeste raspunsuri la fel.

Da,asa este poate fi si cu proc.....PCA....dar la un anunt..cand se poasteaza pe un asemenea forum...se spune mai intai marca si modelul...iar pe urma prob.....pe care o are tv-u....sau daca e asa de greu sa ne ofere modelul tv-ului...poate sa ne ofere procesorul sau chiar chassis-ul tv-ului...iar pe urma ne interesam noi de restul (despre ce e vb)....

Asa cum spune si in regulament aici : http://www.elforum.info/topic/7383-reguli-obligatorii-pentru-cerere-documentatii-si-dumpuri/ . :reytre

Link spre comentariu
Vizitator gigelus

Buna seara tuturor.Astazi mam uitat mai atent si este un tv SIMBIO   SIM 21NA2 iar telecomanda 5Z59.Am rezolvat problema cu contrastul si lumniozitatea cum ati zis (MENU6483).Dar amator cum sant am dat de alta problema :84 .Uitanduma prin meniu la pag.4 (M4) punea: GAME-ON;CALENDAR-ON;EVG-OFF.Find curios am pus  EVG in ON si televizorul sa stins.Acum aprind televizorul si dupa 3 secunde se stinge.poate ma ajutati si de data asta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări