ASZ12 Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 salut! acum 2 zile mi-am cumparat o imprimanta SH modelul Epson EPL-6200 si nu reusesc sa o instalez,am descarcat dupa net driverele,le-am instalat in windows (XP) insa cand vreau sa copii ceva imi arata ca se incarca documentul si ...atat,ce pot sa fac ?? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Păi câte drivere ați instalat ?, că de obicei nu trebuie decât unul singur. Dezinstalați și instalați din nou driverul corect pentru XP. Link spre comentariu
ASZ12 Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 am incercat dar degeaba,imi spune ca imi trebuie cablu cu port paralel,nu am ... Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Păi se poate conecta și prin USB și LAN, cu cablu USB nu ați încercat ? Link spre comentariu
ASZ12 Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 pai prin cablu USB am incercat si intru-n final mi-a spus ca imi trebuie cablu cu port paralel,acum am dezinstalat-o si incerc sa o instalez din nou... Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Aveți grijă pe parcursul instalării ce vi se cere să faceți, asigurați-vă că acel cablu USB este în regulă. Link spre comentariu
ASZ12 Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 ...da, am incercat doua drivere de instalare (pe rand),si amandoua imi spune acelasi lucru :sa schimb portul de conectare pt ca nu sunt conectat pe portul care trebuie Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Ar fi util să postați un printscreen cu mesajul respectiv. Link spre comentariu
ASZ12 Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 pai zice asa: The printer port is set to PORT To use the printer on a network,change the printer port as necessary To use the printer locally with a parallel interface cable,use the LPT1:printer port Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Nu cumva trebuia să fie setată pe portul COM 1 ? Vedeți în Device Manager pe ce port este detectată acum și schimbați portul după caz... Link spre comentariu
ASZ12 Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 pai asta este ca nu o ,,vede'' si nu pot sa-i fac nici o setare ,probabil ca o s-o duc inapoi... Link spre comentariu
ASZ12 Postat Noiembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 ...da,asa cum era de asteptat, m-am dus cu imprimanta inapoi la magazin si ce crezi nici la ei nu a functionat,nu o ,,vedea'' pe portul USB asa ca mi-au schimbat-o ( tot cu una identica) asa ca am ajuns acasa pus-o in functiune si ca sa vezi, functioneaza,nu inainte de a avea unele mici probleme. Dupa fiecare copie,imi cerea mareu sa instalez driverul,intr-un final am gasit ,,chichita'' la portul de conectare dupa ,,LPT1'',2,3, si ,,COM1'' 2,3 a aparut USB pe care l-am ,,bifat'' insa tot nu apare in device manager,dar functioneaza !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum