Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

instalare imprimanta

ASZ12

Postări Recomandate

salut!

acum 2 zile mi-am cumparat o imprimanta SH modelul Epson EPL-6200 si nu reusesc sa o instalez,am descarcat dupa net driverele,le-am instalat in windows (XP) insa cand vreau sa copii ceva imi arata ca se incarca documentul si ...atat,ce pot sa fac ??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ASZ12

7

• validae

5

Top autori în acest subiect

pai zice asa:

The printer port is set to PORT

To use the printer on a network,change the printer port as necessary

To use the printer locally with a parallel interface cable,use the LPT1:printer port

Link spre comentariu

...da,asa cum era de asteptat, m-am dus cu imprimanta inapoi la magazin si ce crezi nici la ei nu a functionat,nu o ,,vedea'' pe portul USB asa ca mi-au schimbat-o ( tot cu una identica) asa ca am ajuns acasa pus-o in functiune si ca sa vezi, functioneaza,nu inainte de a avea unele mici probleme. Dupa fiecare copie,imi cerea mareu sa instalez driverul,intr-un final am gasit ,,chichita'' la portul de conectare dupa ,,LPT1'',2,3, si ,,COM1'' 2,3 a aparut USB pe care l-am ,,bifat'' insa tot nu apare in device manager,dar functioneaza !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări