Master1ro Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Buna seara, Se poate realiza un modul asemanator cu acesta? In mod normal la acel afisaj(TID) dispare data si apar diverse informatii despre casetofon(fiind vorba de echiparea originala a masinii). Casetofoanele aftermarket nu stiu sa comunice cu acel TID iar eu doresc sa stiu daca se pricepe cineva pe la noi sa faca un modul asemanator cu cel din imagine. Multumesc si imi cer scuze daca am gresit categoria! Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Cred ca asta e domeniul lui "ratza" user de pe forum. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Salut. Eu mi-am pierdut răbdarea cu TID-ul şi mi-am construit altceva de la zero. https://github.com/popa-radug/opel_tid Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Salut. Foarte interesant proiectul tau. Sa inteleg ca functioneaza pe Corsa ta ? Eu la Vectra mea (motor X 20 XEV) am pe afisaj" DATA, ORA si TEMP. EXT."Alte informatii nu afiseaza. Nu am vazut decat videoclipul, schema sau PCB nu am putut deschide. Sau nu sunt prezentate ? Felicitari pentru realizare ! Esti tare ! Link spre comentariu
leo 17 Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 super jucaria ..merita efortul depus Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Nu am vazut decat videoclipul, schema sau PCB nu am putut deschide. Sau nu sunt prezentate ? Aşa am şi eu pe TID: ora, data şi temperatura. Montajul din clip încă funcţionează pe fosta mea Corsa, X12SZ. Schema, PCB-ul şi codul sînt în folderele din GitHub (clic dreapta pe fişiere -> save link as...). Cred că n-am pus hexul, dar îl pun şi pe ăla diseară sau luni. Link spre comentariu
Master1ro Postat Noiembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Pe mine ma interesa sa afiseze informatiile pe actualul TID. Crezi ca poti sa faci asa ceva? Platesc bineinteles! Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Pe al meu n-am apucat să afişez nimic, fiindcă am rupt panglica LCD-ului (din greşeală). Trebuie să caut proiectul original, ştiu că era un tip care făcuse mai multe. Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 O.K. Multumesc. Nu reusesc sa deschid fisierele. Este interesant proiectul, mai ales ca la mine nu se mai vad in totalitate cifrele, cred ca sunt ceva contacte imperfecte intre LCD si panglica. Daca-i dau palme se mai aprind ceva cifre sau dispar toate. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 http://e-pmk.eu/en/diy/yacc/Ăsta era linkul. EDIT: Am adăugat arhiva cu proiectul meu. Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Multumesc. Sa inteleg ca se poate cumpara tot acest modul ? Si daca este asa, nu cred ca ma descurc sa-l conectez. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Cred că se poate cumpăra, nu ştiu. Pentru mine a fost mai interesant să-l fac singur. Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Categoric, si pentru mine este poate mai ieftin si placut sa-l realizez eu, dar cred ca-mi prind urechile la montaj pe masina. Masina mea are o varsta, (cca. 19 ani) iar plasticele care trebuiesc demontate cred ca se pot crapa / plesni la manevrele de demontare/montare... Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Nici a mea nu e tînără: 1998. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum