Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv EURONIX

Marian Iftode

Postări Recomandate

Buna seara! Ma numesc Marian si v-am rugat aseara sa ma ajutati cu o schema pentru un tv Euronix model TV 21L 7,dar documentatia oferita de dvs,nu se potriveste.Am revenit cu subiectul dar daca nu aveti o schema pentru acest model de tv, va rog un model de sasie de la alte tv-uri cu sasiu asemanator.Va multumesc si numai bine!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• BUGHIU

1

• Marian Iftode

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Procesor TDA11126PS/V3/3/AN2?!?! Spuneti ce sasiu are exact! Poate fi JM-1406....P1470A01....PH2529TOP.....KD-035B....si inca o gramada de sasie !! Deci,pana nu dati mai multe detalii sigur nu o sa poata nimeni sa va dea o schema....

Link spre comentariu

V-am dat eu mesaj privat . Astept raspuns !!! 

Buna seara! Ma numesc Marian si v-am rugat aseara sa ma ajutati cu o schema pentru un tv Euronix model TV 21L 7,dar documentatia oferita de dvs,nu se potriveste.Am revenit cu subiectul dar daca nu aveti o schema pentru acest model de tv, va rog un model de sasie de la alte tv-uri cu sasiu asemanator.Va multumesc si numai bine!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări