electronix_2006 Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Buna ziua! Am un tv lcd CDV EPT3200IT cu urmatoarea problema: imaginea se vede solarizata (asa am gasit ca este denumirea acestui mod de imagine), OSD este corect. Am gasit acest fenomen pe unele modele de Samsung si rezolvarea a fosty prin modificarea tipului de panel din service mode, problema este ca la acest model de tv nu stiu secventa de intrare in service mode. Daca ma puteti ajuta cu o rezolvare pentru acesta problema sau daca stiti modul de intrare in service. Panel:LTA320AP02 MB: CX-MST106-V3.0 Multumesc! Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 cum adica imagine solarizata?.....se poate ceva poze? Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Ca Bianca Dragusanu la solar!O fi un efect de negativare produs de T-con(daca este echipat cu AS15 e clar). Link spre comentariu
electronix_2006 Postat Noiembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Buna ziua! Imaginea se vede ca in videoclipul atasat numai ca eu am un CDV nu un Samsung. Am incercat cu un alt T-CON si face la fel. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Ce T-CON are TVul? Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Se apasă tasta SOURCE de la telecomandă și imediat se tastează 9527. Odată intrat în meniul de service se setează expresia LVDS_SET la zero dacă aveți display Samsung sau la 1 dacă aveți CHI MEI. 1 Link spre comentariu
electronix_2006 Postat Noiembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 (editat) Buna ziua!Multumesc domnule ovidiuiosif, am reusit sa intru in meniul service cu secventa pe care ati spus-o dvs dar din pacate problema nu este de aici. Am plecat pe o pista gresita, banuiesc ca T-CON defect. T-CON:320AP03C2LV0.1 Am verificat cu alt T-CON si se manifesta la fel. Daca aveti o alta idee in legatura cu acest defect si ma puteti ajuta. Multumesc! Editat Noiembrie 16, 2015 de electronix_2006 Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Buna ziua!Multumesc domnule ovidiuiosif, am reusit sa intru in meniul service cu secventa pe care ati spus-o dvs dar din pacate problema nu este de aici. Am plecat pe o pista gresita, banuiesc ca T-CON defect. T-CON:320AP03C2LV0.1 Am verificat cu alt T-CON si se manifesta la fel. Daca aveti o alta idee in legatura cu acest defect si ma puteti ajuta. Multumesc! Eu am întâlnit doar defectul semnalat de dvs și l-am rezolvat prin metoda descrisă mai sus. Faceți o foto la defect, meniu service și la modelul panelului și pe urmă mai vedem. Apropo, pentru memorarea valorilor se apasă de două ori tasta menu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum