Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CDV EPT3200IT

electronix_2006

Postări Recomandate

Buna ziua!

Am un tv lcd CDV EPT3200IT cu urmatoarea problema: imaginea se vede solarizata (asa am gasit ca este denumirea acestui mod de imagine), OSD este corect. Am gasit acest fenomen pe unele modele de Samsung si rezolvarea a fosty prin modificarea tipului de panel din service mode, problema este ca la acest model de tv nu stiu secventa de intrare in service mode. Daca ma puteti ajuta cu o rezolvare pentru acesta problema sau daca stiti modul de intrare in service.

Panel:LTA320AP02

MB: CX-MST106-V3.0

Multumesc!

Link spre comentariu

Se apasă tasta SOURCE de la telecomandă și imediat se tastează 9527. Odată intrat în meniul de service se setează expresia LVDS_SET la zero dacă aveți display Samsung sau la 1 dacă aveți CHI MEI.

Link spre comentariu

Buna ziua!Multumesc domnule ovidiuiosif, am reusit sa intru in meniul service cu secventa pe care ati spus-o dvs dar din pacate problema nu este de aici. Am plecat pe o pista gresita, banuiesc ca T-CON defect.

T-CON:320AP03C2LV0.1

Am verificat cu alt T-CON si se manifesta la fel. Daca aveti o alta idee in legatura cu acest defect si ma puteti ajuta.

Multumesc!

Editat de electronix_2006
Link spre comentariu

Buna ziua!Multumesc domnule ovidiuiosif, am reusit sa intru in meniul service cu secventa pe care ati spus-o dvs dar din pacate problema nu este de aici. Am plecat pe o pista gresita, banuiesc ca T-CON defect.

T-CON:320AP03C2LV0.1

Am verificat cu alt T-CON si se manifesta la fel. Daca aveti o alta idee in legatura cu acest defect si ma puteti ajuta.

Multumesc!

Eu am întâlnit doar defectul semnalat de dvs și l-am rezolvat prin metoda descrisă mai sus. Faceți o foto la defect, meniu service și la modelul panelului și pe urmă mai vedem. Apropo, pentru memorarea valorilor se apasă de două ori tasta menu. 

post-224894-0-78181300-1447870802_thumb.jpg

post-224894-0-01980600-1447870973_thumb.jpg

post-224894-0-01872300-1447870984_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări