Vizitator Catoiu Ionut Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Salutare, De curand mi-am achizitionat un amplituner Harman Kardon AVR 2550 si am nevoie de o solutie provizorie pentru boxe, ceva low budget pentru ca nu dispun de foarte multi bani. Eu ma gandeam la: - 2 boxe: http://www.emag.ro/search-log/v316972/p6-1/s68b9414d5bcee6190307?url=/pereche-boxe-pasive-akai-70w-rms-negru-ss017a-655mkf/pd/DJGM9BBBM/ - 1 subwoofer: http://www.emag.ro/search-log/v316973/p9-1/s68b9414d5bcee6190307?url=/subwoofer-pasiv-akai-70w-rms-negru-ss018a-10sw/pd/DSGM9BBBM/ Stiu ca Akai nu mai este ce a fost... dar astept pareri de la voi... Link spre comentariu
quasimodo Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 nu cumpara asa ceva , sunt niste pocnitori ordinare , cauta heco , canton , mb quart , grundig , in general boxe nemtesti second, bass cu suspensie pe cauciuc si tweeter/medie soft dome , la 3-400 lei ai multe optiuni.........daca gasesti cu bass de 25 sistem inchis poti uita de subwoofer separat Link spre comentariu
Vizitator audio1 Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 AKAI nu doar ca sunt de calitate slaba .AKAI stimati domni nu mai exista .Si cum nu cred sa fi vandut dreptul de folosirea a numelui marcii , produsele care poarta aceasta marca sunt niste capace ordinare .... ca sa folosesc expresia unui prieten , Ce obiectiv ai la aparatul de foto ,Ai obiectiv de KIT ? aaa ai un capac de KIT (18-55mm) Scuze off topic .Subscriu , domnului quasimodo .Firma AKAI nu mai exista , sutn niste turco-chinezarii ordinare .Boxe secomnd , da la 200-350 lei perechea , cu observarea atenta , sa fi fost scoase suruburile de la difuzoare , sa nu fie relipit "buricul" difuzoarelor ,sa nu aiba nici o fisura , a se verifica prin apasare foarte usoara garnitura de pe margine .difuzoarele se asculta si la volum extrem de mic unul cate unul in parte de foarte de aproape . Apoi le volum nominal .Acum depinde si ce fel de muzica doriti sa ascultati . Pentru jazz, bluez , unpluuged , Eric Clapton ,clasica .sunt bune boxele inchise fara tub de bas reflexcu difuzorul principal de 16 pana in 20 cm .Pentru "chefuri " boxe bas -reflex cu difuzorul de bas cat mai mare 25 cm 30 cm +++ .Toate cele bune , Adrian din Brasov . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum