Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare boxe Low Budget

Vizitator Catoiu Ionut

Postări Recomandate

Vizitator Catoiu Ionut

Salutare,

De curand mi-am achizitionat un amplituner Harman Kardon AVR 2550 si am nevoie de o solutie provizorie pentru boxe, ceva low budget pentru ca nu dispun de foarte multi bani. Eu ma gandeam la:

- 2 boxe: http://www.emag.ro/search-log/v316972/p6-1/s68b9414d5bcee6190307?url=/pereche-boxe-pasive-akai-70w-rms-negru-ss017a-655mkf/pd/DJGM9BBBM/

- 1 subwoofer: http://www.emag.ro/search-log/v316973/p9-1/s68b9414d5bcee6190307?url=/subwoofer-pasiv-akai-70w-rms-negru-ss018a-10sw/pd/DSGM9BBBM/

Stiu ca Akai nu mai este ce a fost... dar astept pareri de la voi... 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• quasimodo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu cumpara asa ceva , sunt niste pocnitori ordinare , cauta heco , canton , mb quart , grundig , in general boxe nemtesti second, bass cu suspensie pe cauciuc si tweeter/medie soft dome , la 3-400 lei ai multe optiuni.........daca gasesti cu bass de 25 sistem inchis poti uita de subwoofer separat

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator audio1

AKAI nu doar ca sunt  de calitate slaba .AKAI stimati domni nu mai exista .Si cum nu cred sa fi vandut dreptul de folosirea a numelui marcii , produsele care poarta aceasta marca sunt niste capace ordinare .... ca sa folosesc expresia unui prieten , Ce obiectiv ai la aparatul de foto ,Ai  obiectiv de KIT ? aaa ai un capac de KIT (18-55mm)  Scuze off topic .Subscriu , domnului quasimodo .Firma AKAI nu mai exista , sutn niste turco-chinezarii ordinare .Boxe secomnd , da la 200-350 lei perechea , cu observarea atenta , sa fi fost scoase suruburile de la difuzoare , sa nu fie relipit "buricul" difuzoarelor ,sa nu aiba nici o fisura , a se verifica prin apasare foarte usoara garnitura de pe margine .difuzoarele se asculta si la volum extrem de mic unul cate unul in parte de foarte de aproape . Apoi le volum nominal .Acum depinde si ce fel de muzica doriti sa ascultati . Pentru jazz, bluez , unpluuged , Eric Clapton ,clasica .sunt bune boxele inchise fara tub de bas reflexcu difuzorul principal de 16 pana in 20 cm .Pentru "chefuri " boxe bas -reflex cu difuzorul de bas cat mai mare 25 cm 30 cm +++ .Toate cele bune , Adrian din Brasov . 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări