augustin Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Sanatate . Este vorba despre un tv Samsung sasiu SCT11B . Am inlocuit SMR cu o sursa Ups001 . Am scos dioda supresoare si am reglat B+125V .. Tv functineaza dar dupa cateva minute trafo linii scoate un sunet destul de puternic , un tiuit .. cateodata inceteaza sunetul , si apare dinou .. In timpul acela in care este prezent sunetul nu scade sau creste nici o tensiune .. Am observat ca daca maresc G2 sunetul se opreste dar pe ecran apar lini , cursa inversa .. Si inca o intrebare . Se poate face ceva la sursa asta Ups001 sa scada tensiunea in Stan-by? Tv-ul este fara Optocuplor Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 pentru tensiunea de sby se monteaza o rezistenta pe tensiunea B+ de 90komi sau mai mica prin tatonare tiuitul la traf este de la tensiunea de driver schimba condu din driver si conzi din secundar sursa succes am utat sa precizez ca trebuie schimbat si condu de pe alimentare final video deci succes Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Cam 33K se pune acolo reziatenta Link spre comentariu
augustin Postat Noiembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Cam 33K se pune acolo reziatenta rezistenta o pun serie cu b+ ? ce vataj are? Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Rezistenta se pune paralel pa U1.De 3W. Link spre comentariu
augustin Postat Noiembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Am puso , dar nu scade decat 7 volti . in stand-by am 147v fara rezistor si 140 cu rezistorul de 33k Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 (editat) Daca montati acest tip de sursa sursa sau acesta nu mai aveati nici o problema,si tv era reparat in 30 de minute!Nu mai umblati cu UPS001=batai de cap,nervi timp pierdut= . Acum daca tot ati montat-o incercati cu un 27k/5w(ideea este ca in standby ,cand nu functioneaza liniile,sa produca o oarecare sarcina pe B+) Editat Noiembrie 13, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Eu de ani de zile am montat doar UPS001 si nu am avut niciodata probleme.140V in stby este ok nu va face probleme.Sursele din mesajul anterior sunt cele tranzistorizate cu 2 conzi in primar cunoastem toti problemele lor. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Daca montati acest tip de sursa sursa smr40200c-wsp-2732105.jpg sau acesta sursa7t.jpg nu mai aveati nici o problema,si tv era reparat in 30 de minute!Nu mai umblati cu UPS001=batai de cap,nervi timp pierdut= . Acum daca tot ati montat-o incercati cu un 27k/5w(ideea este ca in standby ,cand nu functioneaza liniile,sa produca o oarecare sarcina pe B+) Exact...asta e expres pentru acest tv!! In special cand SMR-ul este ....''dubios'' ca si calitate!!! Link spre comentariu
augustin Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 (editat) O sa cumpar si o sursa : WSP-003 sa vad cum se comporta cu asta . nu stiu dc dupa cateva minute se aude acel sunet din traf .. Am mai observat ca daca maresc G2 sunetul din traf nu se mai aude ,dar am linii de cursa inversa in acel moment , G2 nu pot sal cresc mai mult de 32Ov , peste aceasta tensiune ecranul se albeste si am doar linii ..Am mai observat ca tensiunea Video e de doar 152v . Am schimbat electroliticii , din secundar si din recuperari , inclusiv de pe BV . ...Cu o tensiune de B+ 126V , am doar 28OV pe G2 si 152V pe video .. Editat Noiembrie 15, 2015 de augustin Link spre comentariu
IONPREDUT Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 la mine a mers si merge perfect ups001 pe acest shasiu,cred ca are aproape doi ani! Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Eu am pus nu una ci o gramada si nunam avut retururi Link spre comentariu
mesteru Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 (editat) si eu am pus sute de ups001 si nu am avut nici o problema,am surse montate si de 6 ani care functioneaza fara probleme.chiar si pe sasiul respectiv. Editat Noiembrie 16, 2015 de mesteru Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 eu de obicei schimb si conzii din secundar sursa cand montez ups001 si pun unii la o tensiune mai mare din cauza faptului ca atunci cand tv-ul se afla in stand by tensiunea creste la aceste surse care nu confera o stabilitate in stand by. Link spre comentariu
augustin Postat Noiembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Am montat si eu Ups001 pe alte sasie . Dar acum nu stiu ce se intampla ..G2 nu pot sal cresc mai mult de 32Ov , peste aceasta tensiune ecranul se albeste si am doar linii ..Am mai observat ca tensiunea Video e de doar 152v . Am schimbat electroliticii , din secundar si din recuperari , inclusiv de pe BV . ...Cu o tensiune de B+ 126V , am doar 28OV pe G2 si 152V pe video .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum