ionroata Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 (editat) Va salut As dori sa cumpar acest model de boxe. E vorba de modelul de aici : http://www.radiomuseum.org/r/arcus_hifi_lautsprecher_box_ts100.html Sub aceeasi denumire germanii au executat trei modele. Particular pentru acest model e suspensia de burete a difuzorului de bas. M-ar ajuta foarte mult orice parere a celor care le-au ascultat. Amplificarea va fi pe siliciu, dar poate si pe lampa. Mentionez ca mai am o pereche de Arcus TS 15 de care sint multumit. Multumesc. L.E. Aici : http://klangmeister.de/fileadmin/user_upload/presse/Stereoplay-4-1989-Die-besten-Boxen-aller-Klassen.pdf la pagina 7 sint date si caracteristici. Editat Noiembrie 11, 2015 de ionroata Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 (editat) Eu le-am ascultat, dar varianta cu suspensia de cauciuc şi ptr mărimea lor se aud bine. Fac faţă unei camere obişnuite. Ca la toate boxele germane din epocă, trebuie primeniţi cond electrolitici din filtru cu unii mkt, mpp, mkp... etc. Editat Noiembrie 12, 2015 de zal Link spre comentariu
ionroata Postat Noiembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 (editat) Multumesc Zal pentru info. Camera are in jur de 25 mp. Scopul e de a le folosi zilnic la volum mic-mediu si poate la volum mare in cazuri mai rare. Orice alta informatie mi-ar fi utila. Multumesc. Editat Noiembrie 13, 2015 de ionroata Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Dacă vrei impresii mai multe, contactează-l pe viobio, el a avut mai multe perechi şi mai are una sau două în prezent, pe care le foloseşte exclusiv cu amplifuri pe lămpi. Avantajele trafo de ieşire, nu sînt multe amplifuri cu silicoane care să lucreze bine pe 4 Ohmi. Nu sînt boxe de petreceri desigur. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum