Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Arcus TS 100

ionroata

Postări Recomandate

Va salut

As dori sa cumpar acest model de boxe. E vorba de modelul de aici :

http://www.radiomuseum.org/r/arcus_hifi_lautsprecher_box_ts100.html

Sub aceeasi denumire germanii au executat trei modele. Particular pentru acest model e suspensia de burete a difuzorului de bas.

M-ar ajuta foarte mult orice parere a celor care le-au ascultat. Amplificarea va fi pe siliciu, dar poate si pe lampa.

Mentionez ca mai am o pereche de Arcus TS 15 de care sint multumit.

Multumesc.

L.E. Aici : http://klangmeister.de/fileadmin/user_upload/presse/Stereoplay-4-1989-Die-besten-Boxen-aller-Klassen.pdf la pagina 7 sint date si caracteristici.

Editat de ionroata
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• ionroata

2

Top autori în acest subiect

Eu le-am ascultat, dar varianta cu suspensia de cauciuc şi ptr mărimea lor se aud bine. Fac faţă unei camere obişnuite.

Ca la toate boxele germane din epocă, trebuie primeniţi cond electrolitici din filtru cu unii mkt, mpp, mkp... etc.

Editat de zal
Link spre comentariu

Multumesc Zal pentru info.

Camera are in jur de 25 mp. Scopul e de a le folosi zilnic la volum mic-mediu si poate la volum mare in cazuri mai rare.

Orice alta informatie mi-ar fi utila.

Multumesc.

Editat de ionroata
Link spre comentariu

Dacă vrei impresii mai multe, contactează-l pe viobio, el a avut mai multe perechi şi mai are una sau două în prezent, pe care le foloseşte exclusiv cu amplifuri pe lămpi.

Avantajele trafo de ieşire, nu sînt multe amplifuri cu silicoane care să lucreze bine pe 4 Ohmi. Nu sînt boxe de petreceri desigur.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări