Vizitator Mihai Luputi Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Nu vrea si nu vrea.Am incercat tot felul de combinatii de cifre si litere efectuate cu mai multe telecomenzi dar nu am reusit sa obtin mai mult decat acel BDS conversion.Alte sugestii? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Dar de ce nu continuati discutia dvs,aici : http://www.elforum.info/topic/109218-philips-32pfl7962d12-sasiu-lc-75e-la/?do=findComment&comment=1263844 si trebuie neaparat sa deschideti alt topic...cu acelasi tv... Link spre comentariu
Vizitator Mihai Luputi Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Din greseala si vin cu scuzele necesare pentru acest lucru.Nici nu am vazut aceasta postare decat acum si de aceea mi-am permis sa va trimit un e-mail cu o rugaminte la care, din pacate, nu am primit raspuns.Din toate astea se vede ca sant novice in aceste solicitari si discutii.Imi pare rau... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Nu am primit nici un e-mail de la dvs....Daca vreti ca sa vorbim...instalati messenger-ul...si dati-mi adresa dvs de contact...iar pe urma va adaug eu in lista mea de prieteni si o sa vorbim... Astept !!! Din greseala si vin cu scuzele necesare pentru acest lucru.Nici nu am vazut aceasta postare decat acum si de aceea mi-am permis sa va trimit un e-mail cu o rugaminte la care, din pacate, nu am primit raspuns.Din toate astea se vede ca sant novice in aceste solicitari si discutii.Imi pare rau... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum