Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa tv teletech

teotv

Postări Recomandate

Buna seara. Acest tv a fost trasnit si binenteles ca prima s-a dus sursa.Am gasit CI  ICE3BRO665J  explodata ( ca am gasit bucatica) dar in schemele de pe net da ICE3BRI765J intrebarea e daca sunt echivalente .Si S56 de330ohmi(in shema nu exista)este arsa

Cod placa sursa VESTEL 17IPS61-2

TV diagonala 47 cm

Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

2

• leo 17

2

• teotv

2

• adydep

2

Top autori în acest subiect

Regula:cand avem la reparat un tv traznit,fie LCD,fie CRT si sursa este distrusa inainte de a o depana (sau cumpara alt modul)alimentam TV dintr-o sursa exterioara,ca sa ne asiguram ca restul etajelor sunt bune,si tv-ul functioneaza!

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

.Am gasit CI  ICE3BRO665J  explodata (

Eventual ICE3BR0665J nu ICE3BRO665...deci cifra zero nu litera O !!! Idem si la ICE3BRI765  este ICE3BR1765 ,deci ...atentie!!!

Si ...sant echivalente!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

De regula , cand formulez un raspuns, iau in calcul titlul " sursa tv teletech" si afirmatiile din mesaj "Si S56 de330ohmi(in shema nu exista)este arsa".

Coroborand cele 2 elemente a rezultat , firesc : "VESTEL 17IPS61-2  . Gasesti la 99 lei , noua". Prietenii stiu de ce ! 

Cat despre algoritmul logic in depanare , asta'i alta ... poveste.

Editat de leoncris
Link spre comentariu
Vizitator tvteo

De regula , cand formulez un raspuns, iau in calcul titlul " sursa tv teletech" si afirmatiile din mesaj "Si S56 de330ohmi(in shema nu exista)este arsa".

Coroborand cele 2 elemente a rezultat , firesc : "VESTEL 17IPS61-2 . Gasesti la 99 lei , noua". Prietenii stiu de ce !

Cat despre algoritmul logic in depanare , asta'i alta ... poveste.

Link spre comentariu

eu dau un sfat ..eu de ex cand dau de un tv trasnit si dupa metoda ''ochiometrica''vad pe placa pete negre ..apelez la sasiu de inlocuit ..gasesti la magazine online cate vrei la 100 ron le montez si nu ma doare capul ,,procesor ,memorie ,sursa 

Link spre comentariu

Da,la televizoare CRT,dar TV din titlu din pacate e LCD.....si atunci se face cum am zis eu,in #4.

sigur ..greseala mea ..din fuguta nu am vazut ca e lcd ..la crt e joaca aici se complica lucrurile 

Link spre comentariu
Vizitator tvteo

D-le leoncris am cumparat un modul cu aceleasi date dar diferit ca componente de ex.lipsesteQ10 c81 c14 conectorul CN3 pentru banda este cu pini(cn5) iar in loc IdeICE3BR0665J esteICR3BR1765JSa fie pentru alt tip de panel saudoar trebuie schmbat CN5. ?

Link spre comentariu

pai cred ca ai comandat gresit, daca ai luat de la as.....wo trebuia sa suni sa dai toate detaliile oparatorului de acolo si ti recomanda exact ce ai nevoie, daca nu cumperi pe barba ta...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări