Vizitator ghe Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Buna ziua ,dubleaza imaginea cam la 3 cm. de prima imagine . Ati intalnit aceasta manifestare ,este din T-con panel ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Pune o poza cu defect-ul, si spune si ce panel are, si vei primi raspuns-uri. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 ...am o problema similara!, ieri am primit un samsung cu acelasi defect ca cel prezentat in video postat de d-nul Leoncris,...inca nu l-am desfacut, dar incerc!!! Tv-ul a fost dus la o reprezentanta Samsung si am inteles ca i-au spus clientului ca-l costa aprox. 17mil.(vechi) ...??? probabil schimbau display-ul si evident ca a renuntat! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 ...am gasit defectul, dar se pare ca sunt mici sanse sa-l rezolv!!! .....din placa T-con pleaca cele doua benzi catre driverele de pe display, iar una din acele cuple, unde intra banda, este rupt acel presor si nu mai face o buna contactare. Daca presez cu un buretel mic, imaginea este ok, dar la miscari apar tot felul de anomalii pe una din partile display-ului. Daca aveti ceva idei ?...oricum o sa desfac panelul, sa am mai mult acces acolo!!!! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Incearca sa bagi in spatele cuplei ceva folie de plastic sa preseze acolo.Incerci cu diferite grosimi.Chiar bucata de ambalaj din ala transparent in care vin o gramada de produse.Daca e ok consolidezi apoi totul. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 OK, multumesc...nu am timp azi, dar o sa incerc , poate ,poate....! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 La 29.02.2016 la 8:57, dan cod a spus: Incearca sa bagi in spatele cuplei ceva folie de plastic sa preseze acolo.Incerci cu diferite grosimi.Chiar bucata de ambalaj din ala transparent in care vin o gramada de produse.Daca e ok consolidezi apoi totul. Ieri m-am ocupat de acest TV si dupa mai multe incercari, ...am rezolvat! Multumesc mult, dan cod ! Link spre comentariu
xtgs Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 am si acest defect ,ecran LTF320HM01 Samsung ,am miscat de folii si nu se intampla nimic ,am izolat semnalele CKV dupa descrierea din videoclip si tot nimic ,...daca stie cineva ce semnale trebuiesc intrerupte pt.salvarea ecranului...? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 (editat) cititi cu atentie ce a scris dan-cod aici : " Incearca sa bagi in spatele cuplei ceva folie de plastic sa preseze acolo.Incerci cu diferite grosimi.Chiar bucata de ambalaj din ala transparent in care vin o gramada de produse.Daca e ok consolidezi apoi totul. " eu asa l-am rezolvat, dar am insistat foarte mult...din prima nu da rezultate!!! .... este foarte posibil ca banda sa nu fie suficient de presata in cupla de la driver (nu la T-con), cu izolarea pinilor am incercat degeaba!!! ...si repet, la mine problema a fost la intrarea in driver display. Editat Martie 21, 2016 de cornel1962 Link spre comentariu
xtgs Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 la mine cupla nu este defecta,imaginea este la fel ca la tine.....dublata.. Link spre comentariu
xtgs Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 asta stiam si eu ca este de la display, dar se pare ca l-am rezolvat dupa metoda descrisa de "leoncris" ,l-am lasat sa functioneze si vad ca este ok..... Link spre comentariu
cornel1962 Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 La 22.03.2016 la 10:41, xtgs a spus: asta stiam si eu ca este de la display, dar se pare ca l-am rezolvat dupa metoda descrisa de "leoncris" ,l-am lasat sa functioneze si vad ca este ok..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum