Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung ue40d5500 dubleaza imaginea

Vizitator ghe

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

6

• xtgs

3

• dan cod

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 luni mai târziu...

...am o problema similara!, ieri am primit un samsung cu acelasi defect ca cel prezentat in video postat de d-nul Leoncris,...inca nu l-am desfacut, dar incerc!!! Tv-ul a fost dus la o reprezentanta Samsung si am inteles ca i-au spus clientului ca-l costa aprox. 17mil.(vechi) ...??? probabil schimbau display-ul si evident ca a renuntat!

Link spre comentariu

...am gasit defectul, dar se pare ca sunt mici sanse sa-l rezolv!!! .....din placa T-con pleaca cele doua benzi catre driverele de pe display, iar una din acele cuple, unde intra banda, este rupt acel presor si nu mai face o buna contactare. Daca presez cu un buretel mic, imaginea este ok, dar la miscari apar tot felul de anomalii pe una din partile display-ului. Daca aveti ceva idei ?...oricum o sa desfac panelul, sa am mai mult acces acolo!!!!

Link spre comentariu

Incearca sa bagi in spatele cuplei ceva folie de plastic sa preseze acolo.Incerci cu diferite grosimi.Chiar bucata de ambalaj din ala transparent in care vin o gramada de produse.Daca e ok consolidezi apoi totul.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  La 29.02.2016 la 8:57, dan cod a spus:

Incearca sa bagi in spatele cuplei ceva folie de plastic sa preseze acolo.Incerci cu diferite grosimi.Chiar bucata de ambalaj din ala transparent in care vin o gramada de produse.Daca e ok consolidezi apoi totul.

Ieri m-am ocupat de acest TV si dupa mai multe incercari, ...am rezolvat! Multumesc mult, dan cod !

post-226461-0-34236600-1457856288_thumb.jpg

post-226461-0-55564200-1457856301_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am si acest defect ,ecran LTF320HM01 Samsung ,am miscat de folii si nu se intampla nimic ,am izolat semnalele CKV   dupa descrierea din videoclip si  tot nimic ,...daca stie cineva ce semnale trebuiesc intrerupte pt.salvarea ecranului...?

Link spre comentariu

cititi cu  atentie ce a scris dan-cod aici :

Incearca sa bagi in spatele cuplei ceva folie de plastic sa preseze acolo.Incerci cu diferite grosimi.Chiar bucata de ambalaj din ala transparent in care vin o gramada de produse.Daca e ok consolidezi apoi totul. "

eu asa l-am rezolvat, dar am insistat foarte mult...din prima nu da rezultate!!!

.... este foarte posibil ca banda sa nu fie suficient de presata in cupla de la driver (nu la T-con), cu izolarea pinilor am incercat degeaba!!! ...si repet, la mine problema a fost la intrarea in driver display.

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

:aplauze  :aplauze  :aplauze

La 22.03.2016 la 10:41, xtgs a spus:

asta stiam si eu ca este de la display,  dar se pare ca l-am rezolvat dupa metoda descrisa de  "leoncris"  ,l-am lasat sa functioneze si vad ca este ok.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări