Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imaginea pe orizontala se intinde 3-4 cm timp de cateva secunde la samsung ck-5342atb

trasorv

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• trasorv

11

• adydep

6

• dan cod

4

• leo 17

2

scoti tranzistorul final linii ,pui un bec intre colector si emitor ..alimentat tv .o sa masori o tensiune pe bec ..in mod normal o sa ai o tensiune un pic mai mica decat jumatate din u1 daca e mai mare de jumatate e ''bay'' cu trafu 

Link spre comentariu

Am refacut toate lipiturile si cred ca am nimerit-o si pe cea care facea probleme ca defectul a disparut,aseara m-am uitat la tv vreo 4 ore si nu a mai facut deloc . Multe multumiri tuturor celor care mi-au dat indicatii ,va doresc o zi buna !!!!!!!

Link spre comentariu

Foarte greu, pentru ca in 12 ore m-am ocupat de tv cate 10-15 min in vreo trei reprize ca am si eu ca tot omu' fel de fel de urgente gospodaresti -piata,facturi,supermarket,etc. Numai bine !

Link spre comentariu

Nu, #17 si #19, sunt de neinteles  :scarpin .Cu un bec conectat pe B+(sarcina artificiala),si sursa in functie,trebuie sa avem tensiunea nominala a sasiului( in cazul nostru aprox. 125V ).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări