Vizitator Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Va salut. Am la reparat acest lcd Samsung LE23R86BD, digitala BN41-00813B-MP1.0, Procesor audio IC 1202=SGTV5810, Final audio IC 1203=NTP-3000. Are probleme dar pe sunet, se aude doar un tiuit(demodulat), si se incinge excesiv IC 1202=SGTV5810, l-am schimbat(luat din tv functional), si tot asa se incinge. Tensiunile de alimentare la IC 1202=SGTV5810, 3,3v normal, am doar 2,6v si 6,4v am 1,3v(daca decuplez alimentarile de la IC am normal 3,3v si 6,4v) Am verificat aproape tot, diode, condensatori smd sa nu fie in scurt, dar nu am gasit nimic, nu am schimbat final audio NTP-3000(dupa cum stiti si dvs, se schimba foarte greu). E posibil sa fie finalul audio?. O parere, sau un sfat e bine venit. Va multumesc. Link spre comentariu
serban Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Verifica intai daca ai semnal audio ok pe mufa televizorului de casti . Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Am sunet doar pe tv(reglabil, dar demodulat), pe scart si casti nu am nimic, si cred ca e normal sa nu am sunet pe casti, din moment ce SGTV5810 se incinge si nu lucreaza, el fiind si comutator audio. Mai astept pareri, poate sa intilnit cineva cu acest defect. Va multumesc. Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Vedeți dacă e prezentă tensiunea de 6,4V iar dacă e mai mică controlați cei trei condensatori dacă au rezistență! sânt pe verso deasupra scarturilor! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 (editat) Am verificat de prima data toti condensatori smd, de pe bara de 6,4v, si 3,3v, asa defect ciudat nu am mai intilnit.In cele din urma l-am abandonat, pentru ca astepta alt tv la rind. Va multumesc pentru raspuns-uri, toate cele bune. Editat Noiembrie 12, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Am verificat de prima data toti condensatori smd, de pe bara de 6,4v, si 3,3v, asa defect ciudat nu am mai intilnit.In cele din urma l-am abandonat, pentru ca astepta alt tv la rind. Va multumesc pentru raspuns-uri, toate cele bune. Când o să-l re-luați la întrebări să fiți atent la cei trei condensatori care pot să aibă o rezistență de până la 100 de ohmi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum