Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung LE23R86BD, probleme sunet

Vizitator

Postări Recomandate

Va salut. Am la reparat acest lcd Samsung LE23R86BD, digitala BN41-00813B-MP1.0, Procesor audio  IC 1202=SGTV5810, Final audio  IC 1203=NTP-3000. Are probleme dar pe sunet, se aude doar un tiuit(demodulat), si se

incinge excesiv IC 1202=SGTV5810, l-am schimbat(luat din tv functional), si tot asa se incinge. Tensiunile de alimentare

la IC 1202=SGTV5810,  3,3v normal, am doar 2,6v si 6,4v am 1,3v(daca decuplez alimentarile de la IC am normal 3,3v si 6,4v)

Am verificat aproape tot, diode, condensatori smd sa nu fie in scurt, dar nu am gasit nimic, nu am schimbat final audio

NTP-3000(dupa cum stiti si dvs, se schimba foarte greu). E posibil sa fie finalul audio?. O parere, sau un sfat e bine venit.

Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ovidiuiosif

2

• serban

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am sunet doar pe tv(reglabil, dar  demodulat), pe scart si casti nu am nimic, si cred ca e normal sa nu am sunet pe casti, din moment ce SGTV5810

se incinge si nu lucreaza, el fiind si comutator audio. Mai astept pareri, poate sa intilnit cineva cu acest defect. Va multumesc.

Link spre comentariu

Am verificat de prima data toti condensatori smd, de pe bara de 6,4v, si 3,3v, asa defect ciudat nu am mai intilnit.In cele din urma l-am abandonat, pentru ca astepta alt tv la rind. Va multumesc pentru raspuns-uri, toate cele bune.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Am verificat de prima data toti condensatori smd, de pe bara de 6,4v, si 3,3v, asa defect ciudat nu am mai intilnit.In cele din urma l-am abandonat, pentru ca astepta alt tv la rind. Va multumesc pentru raspuns-uri, toate cele bune.

Când o să-l re-luați la întrebări să fiți atent la cei trei condensatori care pot să aibă o rezistență de până la 100 de ohmi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări