Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pcb redresare filtraj

pitiay68

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pitiay68

3

• MifTy

2

• manolo

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Alea nu se monteaza pe cablaj, se fixeaza cu papuci si surub direct pe radiator.

Am un pcb luat de pe net montat gata,cndensatorii si puntile redresoare cite una pe fiecare ramura montate pe cblaj,cum au fost date gaurile ca puntea vine stas pe gauri.

Link spre comentariu

industrial, cu o presă, în regim de hobby, cu un disc de dremel (doar dacă are diametru mic), altfel cu multe găuri, o pilă (dacă încape în şliţul ăla), eventual o minidaltă, şi multe ziceri printre dinţi! :rade:oricum, dacă au terminale pentru papuci, corp metalic, şi gaură sau şurub deja turnat pe corpul metalic NU se foloseşte cablaj, pentru că nu rezistă cablajul la temperatura la care lucrează o asemenea punte... astea în mod normal se montează direct pe radiator.

Link spre comentariu

Simplu,daca proiectezi cablajul cu acele decupari ,face chinezul ,adica sculele lor gen cnc si trifoi cu 4 foi, acasa cu freze deget speciale si o mini freza si oarece indeminare.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Multumesc,asa cum vam spus cablajul lam cumparat gata montat cu puntile si curii,am pris o oferta pe elforum,carcasa amp,traf 1000w,bloc alimentare si soft start,ma intrebam cum au fost facute gaurile pentru puntile redresoare caci sint stas,acum am inteles.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări