pitiay68 Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Buna seara.Am o problema,cum se fac gaurile la un pcb pentru a putea lipi (monta) puntea redresoare pe cablaj?.Ma refer la puntile patrate de 25 amperi etc,ma refer la pinii de conectare. Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Alea nu se monteaza pe cablaj, se fixeaza cu papuci si surub direct pe radiator. Link spre comentariu
pitiay68 Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Alea nu se monteaza pe cablaj, se fixeaza cu papuci si surub direct pe radiator. Am un pcb luat de pe net montat gata,cndensatorii si puntile redresoare cite una pe fiecare ramura montate pe cblaj,cum au fost date gaurile ca puntea vine stas pe gauri. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 industrial, cu o presă, în regim de hobby, cu un disc de dremel (doar dacă are diametru mic), altfel cu multe găuri, o pilă (dacă încape în şliţul ăla), eventual o minidaltă, şi multe ziceri printre dinţi! :rade:oricum, dacă au terminale pentru papuci, corp metalic, şi gaură sau şurub deja turnat pe corpul metalic NU se foloseşte cablaj, pentru că nu rezistă cablajul la temperatura la care lucrează o asemenea punte... astea în mod normal se montează direct pe radiator. Link spre comentariu
manolo Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Simplu,daca proiectezi cablajul cu acele decupari ,face chinezul ,adica sculele lor gen cnc si trifoi cu 4 foi, acasa cu freze deget speciale si o mini freza si oarece indeminare. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 şi mult timp.sau MULT timp, dacă e prima oară! Link spre comentariu
pitiay68 Postat Noiembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Multumesc,asa cum vam spus cablajul lam cumparat gata montat cu puntile si curii,am pris o oferta pe elforum,carcasa amp,traf 1000w,bloc alimentare si soft start,ma intrebam cum au fost facute gaurile pentru puntile redresoare caci sint stas,acum am inteles. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum