Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv daewoo model 21T5 st sasiu cp375 dispare imaginea

vl78stc

Postări Recomandate

salutare acest tv functoineaza ok, dar  la 20 minute sau ora,(sau poate mai mult sau mai putin timp) dispare imaginea, numai sonorul ramine ok,are trafo lini schimbat nou,condensatorii din surse si baleiaj vertical schimbati verificat lipituri tk si placa,am observat ca atunci cind dispare imaginea nu am filamentul aprins,dupa timpul spus mai sus imaginea revine la normal si se aprinde si filamentul,se poate ca tubul sa fie pe duca sau mai poate fi ceva

multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vl78stc

4

• Florinel TV

2

• Nostalgic

1

• tepeleacatalin

1

Top autori în acest subiect

circuitul de alimentare a filamentului cu contacte imperfecte....posibil si cablajul fisurat.....refaceti toate lipiturile chiar daca par ok....s-a intamplat ca intreruperea sa fie sub picatura de fludor...nu neglijati nici un aspect

spor si bafta

Link spre comentariu

un pin de filament este masa unul plus trage un fir de pe filament tub pina la traf cu o rezistenta de 2,2omi in serie cu firu si vezi daca se mai intrerupe imaginea sau daca se mai stinge filamentul si dupa cum spun cogegi mai sus fisuri pe traseu succes

Link spre comentariu

sau poate ramane fara sincro h,sau fara alimentare trafo linii,sau lipsa colector final linii,nu a-ti specificat daca restul tensiunilor in trafo linii dispar si aceste,tensiune video 180v,alimentare bv,etc

Link spre comentariu

cind ramine fara imagine trafu scoate tensiuni? (asta ar trebui verificet prime data) pe tensiunea 200v final video si bv doar daca se alimenteaza din traf daca toate aceste tensiuni sunt prezente atunci este foarte simplu de rezolvat cum am spus mai sus succes

Link spre comentariu

se pare ca am rezolvat problema,am mers pe traseul filament cu refacere verificare traseu si vad ca functioneaza de 3 ore si e ok,am sa verific daca pica iar, ce am fost indrumat sa fac

multumesc tuturor de ajutor,numai bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări