vl78stc Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 salutare acest tv functoineaza ok, dar la 20 minute sau ora,(sau poate mai mult sau mai putin timp) dispare imaginea, numai sonorul ramine ok,are trafo lini schimbat nou,condensatorii din surse si baleiaj vertical schimbati verificat lipituri tk si placa,am observat ca atunci cind dispare imaginea nu am filamentul aprins,dupa timpul spus mai sus imaginea revine la normal si se aprinde si filamentul,se poate ca tubul sa fie pe duca sau mai poate fi ceva multumesc Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Daca ai verificat lipituri pe modulul tk, verifica si lipiturile circuitului de filament pina la traf linii ,e o lipitura invechita pe traseu. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 circuitul de alimentare a filamentului cu contacte imperfecte....posibil si cablajul fisurat.....refaceti toate lipiturile chiar daca par ok....s-a intamplat ca intreruperea sa fie sub picatura de fludor...nu neglijati nici un aspect spor si bafta Link spre comentariu
vl78stc Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 multumesc,am sa verific ,numai bine Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 un pin de filament este masa unul plus trage un fir de pe filament tub pina la traf cu o rezistenta de 2,2omi in serie cu firu si vezi daca se mai intrerupe imaginea sau daca se mai stinge filamentul si dupa cum spun cogegi mai sus fisuri pe traseu succes Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 sau poate ramane fara sincro h,sau fara alimentare trafo linii,sau lipsa colector final linii,nu a-ti specificat daca restul tensiunilor in trafo linii dispar si aceste,tensiune video 180v,alimentare bv,etc Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Asta ar trebui vazut daca nu cumva cad liniile si atunci normal ca nu are filament. Link spre comentariu
vl78stc Postat Noiembrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 nu am verificat,dar am sa tin cont de sfaturi, multumesc tuturor,numai bine Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 cind ramine fara imagine trafu scoate tensiuni? (asta ar trebui verificet prime data) pe tensiunea 200v final video si bv doar daca se alimenteaza din traf daca toate aceste tensiuni sunt prezente atunci este foarte simplu de rezolvat cum am spus mai sus succes Link spre comentariu
vl78stc Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 se pare ca am rezolvat problema,am mers pe traseul filament cu refacere verificare traseu si vad ca functioneaza de 3 ore si e ok,am sa verific daca pica iar, ce am fost indrumat sa fac multumesc tuturor de ajutor,numai bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum