pisoiu Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 Musaraf, am eu un FT8U100AX daca te intereseaza. Nu e folosit, si nici nu am vreme sa fac ceva cu el./pisoiu Link spre comentariu
lucicop Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 Piesele ti le trimit gratis, posta-romana.ro zice ca ar fi 12.000 expedierea, deci nu se pune problema. IC-ul e ISP1160, cred ca un model putin mai vechi. Eu am 20 de bucati si nu le-am folosit niciodata pana acum, si nici nu prevad ca as avea nevoie de ele. Asa ca daca esti interesat, lasa-mi adresa. Link spre comentariu
Vizitator musaraf Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 Ms mult., nici nu mai stiu ce sa zic... Mai intereseaza, bineinteles, si ISP-ul si FT8U-ul. Adresa mea este Haplea IoanStr. Galileo Galilei Nr.10, cod 400175Cluj-NapocaDaca am vreodata cum sa ma revansez... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 Te poti revansa, trimite-le un milion de multumiri: http://madduck.net/~madduck/misc/thankyou/ mie mi-a trimis cineva si m-am amuzat copios! Link spre comentariu
Vizitator musaraf Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 :smt082 :smt082 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum