Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare boxe auto - 300 Ron

briobit

Postări Recomandate

Salutare, am si eu nevoie de un sfat de la cineva care a cumparat/montat/ascultat ceva boxa pentru auto.

Am acumparat acum 1 luna ceva de la Sony (XS-GT1738F) si deja una baraie, am inceput sa o ciobanesc sa vad ce are si am constatat ca freaca bobina de miezul de fier. Nu stiu daca ii mai pot face ceva.

Deci Sony cam iese din discutie.

Diametru de care am nevoie este de 17 cm si doresc pentru spate 2 boxe.

Editat de briobit
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• briobit

4

• Dj_Dog

2

• ari_panterra

2

• George

1

Top autori în acest subiect

Hertz are raport calitate/pret imbatabil iar toata gama de la low entry pana la top se preteaza pt sq,lucru care se poate spune despre toate produsele care au tangenta cu grupul elettromedia (ESB,Ciare,RCF,Audison,....)

Focal au si ei serii bune dar sunt inca mult in spatele italienilor.

Grupul Harman a cam inceput sa dea chix in segmentul low entry si se observa din ce in ce mai mult folosirea de catre membrane de plastic ordinar chiar in segmentele medii de pret.Au si serii bune dar nu te atingi .....

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Un cd -player auto Sony fara prea multe pretentii, aparatul este in toate mintile.

Am semi-macelarit difuzorul care baraia adica am decupat difuzorul mic de inalte ca sa am acces la bobina sa vad ce freaca, dupa 40 de minute de plimbat o foaie de caiet in spira de jos in sus am reusit sa agat o bucata de metal (o aschie foarte fina care pare cam sparta din miez).

Bobina nu mai freaca acum, nu mai am inalte, la 2 zile dupa ce am facut treaba asta a inceput si celalalt sa baraie la fel ca primu..... momentan sunt decuplate amandoua merg doar cu alea de pe fata pana vad la ce ma infig, imi plac alea de la Hetz in momentu asta.

Volumul este de la 0 -35 si in 90% din timp sta la 6-7.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări