FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 ai defect pe video cel mai probabil ...nu face conctact bine procesorul video pe placa de baza deci... reballing.. Mai mult de cat sigur e vorba despre chipsetul placi video...Asta v-am spus eu de la bun inceput.... Pentru rebaling...trebuie o statie destul de peformanta...si care costa peste 4500 roni.... Dar eu oricum va multumesc pentru raspunsurile date !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Am incercat si fara nici un modul in acest laptop...si fara nici un rezoltat...Bateria de la bios e buna....memorile ram sunt bune....pentru ca si cu ele si fara ele tot asa face... Maine o sa vina fina mea cu un laptop....care are probleme tot cu placa de baza....si o sa-i incerc procesorul....Dar asa cum v-am mai si zis...99% probleme cu chipsetul placi video... Dar nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea aceasta.... Daca pot pune un procesor AMD Turion II Dual-Core Mobile M500 care e pe socket s1 (s1g3) si nu este pe s1 (s1g1) ??? Iar procesorul original al laptop-ului este :AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-58 sau toate fi si TL-60, dar asta nu conteaza ca tot pe acelasi socket e s1 (s1g1) . Va astept un raspuns in legatura cu procesoarele ! Multumesc mult ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Va mai spun inca ceva,laptop-ul finei mele e un Hp Pavilion DV6-2028es . Procesor AMD Turion II Dual-Core Mobile M500 . O seara minunata va doresc ! Astept incontinuare raspuns ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Buna seara ! Stie careva de unde vine acest cablu cu doua fire...la aceasta placa de baza de la acest laptop Toshiba Satellite A210-15k ??? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 (editat) Va anunt ca am gasit o placa de baza ca sa cumpar...dar este pentru acest laptop toshiba equium a210-1as,dar aceasta placa de baza am vazut ca nu are aceste prize mici...cu acel cablu subtirel cu doua fire....si daia m-ar interesa de unde vin si unde se duc acela prize cu acel cablu subtire.... Cand o sa deschideti imaginile....o sa va apara in partea de jos a imagini....despre ce laptop e vorba.... Acestea sunt placile de baza ale lor.... Va multumesc mult !!! Astept raspuns ! Editat Noiembrie 24, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 (editat) Buna seara ! Va spun tot eu din experenta...ca sa potrivit la fix placa de baza de la laptop-ul toshiba equium a210-1as la laptop-ul toshiba satelite 210-15k . Numai ca placa de baza de la laptop-ul toshiba equium a210-1as nu avut priza de bluetooth si nici modul bluetooth....Aaaa,si nu a mai avut prizele pe placa de baza pentru camera web....de pe display...in rest 100% compatibila... Iar problema cu camera web si cu bluetooth se rezolva in felul urmator : se cumpara o camera web si cu un stick bluetooth pe port usb si gata... Functioneaza la perfectie ! Va multumesc pentru vizualizarea topicului ! O seara minunata va doresc tuturor! Editat Decembrie 3, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum