Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Leptop Toshiba Satellite A210-15k

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

ai defect pe video cel mai probabil ...nu face conctact bine procesorul video pe placa de baza deci... reballing..

Mai mult de cat sigur e vorba despre chipsetul placi video...Asta v-am spus eu de la bun inceput....

Pentru rebaling...trebuie o statie destul de peformanta...si care costa peste 4500 roni.... :reytre

Dar eu oricum va multumesc pentru raspunsurile date !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

15

• cioarga

2

• stepe

2

• ovy83

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am incercat si fara nici un modul in acest laptop...si fara nici un rezoltat...Bateria de la bios e buna....memorile ram sunt bune....pentru ca si cu ele si fara ele tot asa face...

Maine o sa vina fina mea cu un laptop....care are probleme tot cu placa de baza....si o sa-i incerc procesorul....Dar asa cum v-am mai si zis...99% probleme cu chipsetul placi video...

Dar nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea aceasta.... Daca pot pune un procesor AMD Turion II Dual-Core Mobile M500 care e pe socket s1 (s1g3) si nu este pe s1 (s1g1) ???

Iar procesorul original al laptop-ului este :AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-58 sau toate fi si TL-60dar asta nu conteaza ca tot pe acelasi socket e  s1 (s1g1) .

Va astept un raspuns in legatura cu procesoarele ! Multumesc mult !

Link spre comentariu

Va anunt ca am gasit o placa de baza ca sa cumpar...dar este pentru acest laptop toshiba equium a210-1as,dar aceasta placa de baza am vazut ca nu are aceste prize mici...cu acel cablu subtirel cu doua fire....si daia m-ar interesa de unde vin si unde se duc acela prize cu acel cablu subtire....

Cand o sa deschideti imaginile....o sa va apara in partea de jos a imagini....despre ce laptop e vorba....

Acestea sunt placile de baza ale lor....

Va multumesc mult !!! Astept raspuns !

post-177758-0-42119700-1448393700_thumb.jpg

post-177758-0-46442300-1448393809_thumb.jpg

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna seara ! Va spun tot eu din experenta...ca sa potrivit la fix placa de baza de la laptop-ul toshiba equium a210-1as la laptop-ul  toshiba satelite 210-15k .

Numai ca placa de baza de la laptop-ul toshiba equium a210-1as nu avut priza de bluetooth si nici modul bluetooth....Aaaa,si nu a mai avut prizele pe placa de baza pentru camera web....de pe display...in rest 100% compatibila...

Iar problema cu camera web si cu bluetooth se rezolva in felul urmator : se cumpara o camera web si cu un stick bluetooth pe port usb si gata...

Functioneaza la perfectie ! Va multumesc pentru vizualizarea topicului !

O seara minunata va doresc tuturor!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări