Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schimbare sasiu

gigi56

Postări Recomandate

Buna ziua ,

Acest TV este cu sasiul 11AK 30 cu tub bombat si tensiunea B+ de 115 v ,si are probleme grave de la o cazatura de pe masa si este crapat aproape tot sasiul si nu se poate recupera ,in schimb vreau sa montez la loc un alt sasiu functional dar acest sasiu este un 11AK3014A  a fost de la un TV cu tubul plat si tensiunea de B+125 v .Asi dori de la dvs un sfat ce trebue sa schimb la sasiul 11AK30A14 ? pentru a se putea folosi  sasiul pe tubul bombat la tensiune de 115v,sa schimb trafo linii sau R 817 ? si astept sfaturile dvs .

Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi56

2

• cristronic

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu cred ca trebuie schimbat trafo linii sau rezistenta R817. Sigur o sa fie probleme de geometrie,pe verticala se rezolva in meniul service si pentru dimensiune orizontala,se modifica condensatorul de cuplaj cu deflexia.Si ar mai trebui verificata tensiunea pentru filament,sa nu fie prea mare.

Editat de cristronic
Link spre comentariu

Va multumesc mult domnule cristronic pentru ideie  am inteles ,dar asi dori sa imi spuneti ce tensiune trebue sa aiba pentru filament de la sasiul 11AK30A14 cu tub plat pentru tubul bombat pe filament si ce trebue sa schimb sa fie corect tensiunea pe filament la tub bonbat ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări