stone100 Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 azi am luat "magazia" veche de componente sa iau un cuart si am gast draciile astea care nu stiu ce sunt ce fac sau ce rol au ... stie cineva ? image upload no limit Link spre comentariu
dan stanciu Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 (editat) Carbuni....Desfa o bormasina sau un flex si ai sa vezi la ce folosesc. Asta-i buna de postarea zilei. Cautam niste cuarturi si m-am minunat de niste carbuni de contact. Editat Noiembrie 9, 2015 de dan stanciu Link spre comentariu
daniel_88 Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Carbuni ordinari Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Perii colectoare sau carbuni, se folosesc la diferitele unelte electrice cu motor alimentat la retea si rotor bobinat, realizeaza contactul electric cu bobinajul rotorului prin intermediul unor "placi/cleme" colectoare. Link spre comentariu
stone100 Postat Noiembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 eu aveam alt tip de carbuni la bormasina mea , culmea niciodata nu m-am gandit la carbuni Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Iau mai multe forme si dimensiuni dar structura si culoarea sunt mereu aceleasi. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Probabil avea la motor portperii cu arc şi clemă presoare, cărbunii fiind fără conexiune liţată şi clemă e contact.Dar cel mai răspândit model rămâne tot cel din prima poză... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum