Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kit tda 7294 in Punte

Postări Recomandate

am inteles ca ai traf toroidal acum!daca vrei poti sa mai scazi tensiunea scoitand din sarma,un 30vcc este deajuns pt a alimenta un kit cu tda7294 in punte/8Rsi asta opti dintr-o tensiune de 22vca

Depinde de traf ce pierderi are.De exemplu a meu dupa redresare aveam 31v ,am masurat in timp ce erau conectate boxele cam la 80 % volum si am masurat cu multimetru si imi scadea pana in 28.3 v

Link spre comentariu

La bridge 8ohm, pentru siguranta, +27V...

Atentie, pentru puterea maxima, la un nivel decent de distorsiuni, ai in intrare 0.775V.

Ca idee, tu consideri volumul sursei, sa zicem, la 70%, dar daca nu ai garantia ca la 70% are putin peste 0.5V-0.6V, si tu ai 2V ca exemplu, ai trecut de mult peste nivelul maxim pe intrare, deci ai un reper gresit.

Cand s-a discutat de volum, se considera in ultima instanta tensiunea corespunzatoare pe intrarea amplificatorului, ca procent din totalul maxim admis in anumite conditii...

S-ar putea sa ai problema asta, mai ales daca-i dai dintr-un mixer. Adica nu lua de reper volumul sursei.

Link spre comentariu

Vezi ca maestrul pistolului de dezlipit de dinaintea mea se lauda ca poate cu 5-6 tranzistori sa cloneze un CI.

Misto! Poate daca iei legatura cu el te poate povatui de mai bine.

Un montaj in punte corect realizat e mai greu.

Arunca un ochi peste pdf-ul  lu' LME49724 sau DRV135.

Daca nu ai nevoie de putere mare ci doar de ceva domestic 7294 este suficient corect alimentat in functie de impedanta de sarcina.

Spor,

Mircea.

P.S. Tiganul de C-ta Il saluta pe smenarul de bucale!

Link spre comentariu

E greseala mea, scuze, e v-v. Nu gasesc in datele de catalog, valoarea sensibilitatii pe intrare, dar din memorie eu stiu ca asta e, la 0.5%THD. S-ar putea sa gresesc...

Poate ne lamureste un coleg care stie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări