Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

centaur victron energy cu 2 baterii

Postări Recomandate

am la servici aceasta sursa de reincarcat baterii 24 v, 30 amp

ea are 3 borne + si una -, fiecare borna dand 10 Amp

problema este ca pe o borna + - am montate 2 baterii legate in serie (de masina) care le pun la incarcat si de fiecare data una se incarca iar cealalta se incarca doar pe jumatate as putea spune

nu stiu daca montajul e chiar atat de corect sa pun cele 2 baterii in serie la incarcat, eu cred ca nu e asa normal pt ca scurtez viata celor 2 BATERII

faza este ca am nevoie de cei 24 de vollti, aparatul alimenteaza o masinuta care trebuie sa stea mereu in functiune

ce alte alternative as avea ??

Datasheet-Centaur-Charger-EN.pdf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cred ca bateriile ar trebui sa fie identice ca tip si capacitate ca grad de uzura si cu acelasi grad de descarcare(inainte de a fi incarcate).Sau mai bine 2 redresoare de 12v .

La descarcare le folosesti tot in serie? vorbeste si tu cu un sofer de tir sau de camion care are 2 baterii inseriate si vezi ce zic ei nu cumva folosesc baterii identice din toate punctele de vedere.

Editat de mihaighe
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări