grasi Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 buna seara un tv akai CT-2127AUS am probleme cu finalul linii el e pus impreuna cu cadrele pe radiator dar incinge tare pana se arde finalul el a avut D5032 eu am pus un D1651 la ars acum am pus un MD1803DFX tot la fel incinge tare am schimbat toti conzii tensiunea de alimentare am dat o mai mica de 110v undeva la 104 105v el se vede foarte bine ce ar mai putea sa verific sau poate nu e bun nici acest final .ce ar trebui sa bag in locul lui ce echivalent are daca are .,stima Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 D1803 daca e de calitate ar trebui sa tina.Daca filtrajul pe driver e schimbat ar trebui vazut cu osciloscopul cum stau impulsurile in baza linii.Si tensiunea mai mica nu il va incinge mai putin eventual mai mult. Link spre comentariu
grasi Postat Noiembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 deci atunci sa i dau tensiunea normala? stima Link spre comentariu
coman ion Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Abaterea tensiunii b+ nu este semnificativa in acest caz. Cauza este alta.Verifica pentru orice eventualitate lipiturile din zona final linii- deflexie sa nu fie fisurate . In special la conectorul deflexiei si pinii trafo linii. Trebuie verificat cu lupa si cu o lumina buna. Link spre comentariu
grasi Postat Noiembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 deci practic el nu se aprinde ledul de stby si se aude tic ticuri in sursa daca scot finalul linii ledul se aprinde rosu dau pe program se face verde am pus bec nu se mai aprinde ledul si revine ticaiturtile am schimba ka3842b cu uc3843 dar nimic ce ar trebui sa mai incerc stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum