Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

scorion p2035mt

teotv

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• teotv

4

• dan cod

2

• coman ion

2

• adydep

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

.......  cred ca este PT92 are arsa RD13[dunga verticala] si nu stiu ce valoare are. Va multumesc.

Cred ca vrei sa zici dunga orizontala.Rd 13 e de valoare mica 0,1- 0,3 ohmi .in schema zice "jumper' deci poate fi si zero ohmi.verifica DD04,CD10,CI cadre tda 8356 sau 8351 depinde ce varianta este

Link spre comentariu

Corect postul de mai sus, si atunci se verifica si simptomul dunga verticala. defectul e in circuitul deflexie orizontala dar mai e si altceva decat rd13, probabil cd15 intrerupt.

Editat de coman ion
Link spre comentariu

Mare ameteala in acest topic: :nebunrau:

-ori e dunga verticala,ori e orizontala :scarpin -daca este orizontala,defect etajul de cadre,daca e verticala ,defect etajul de linii(componentele serie cu BDH)

-ori e PT90,(si este,ca are STV224X) si atunci are cadrele cu minunatul TDA1771(inlocuit mai bine cuTDA8174,pin 5 in aer),

-ori e PT92 si atunci cadrele sunt cu TDA8356,

-vad ca este marca Scorion,oare ce productie o fi,japonez :scarpin ,sau are legatura cu zodia Scorpionului :rade:

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Pt 90 cu pt92 se pot incurca mai usor decat dunga oriz cu dunga vert, deci propun sa admitem ca dunga e verticala asa cum s-a spus la inceput.Autorul este rugat sa dea un semn si sa confirme dunga.

Link spre comentariu

Dunga este verticala si am verificat (schimbat) C-urile  dar rezistenta rd13 este prajita si as vrea stiu ce valoare are.

TV are STV2248H

Cer scuze pentru deschiderea a doua topicuri.

ti sa spus ca este pt90 - ia schema si vezi - verifica CD15 , posibil intrerupt si CD14 + dioda DD05 sa nu pui rez degeaba

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări