cnc Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 buna seara am o lampa care este montata afara problema este urmatoarea daca temperatura afara este scazuta lampa nu se aprinde tubul pilpie dar nu se amorseaza la temperatura mai mare cind afara este mai cald lampa functioneaza normal am schimbat mai multe startere degeaba am schimbat si droserul nimic Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Chiar tubul fluorescent este vinovatul, fiindcă la temperatură mică se amorsează foarte greu.Din păcate nu prea aveți ce-i face, singura variantă care mai rămâne este să înlocuiți sistemul de amorsare cu drossel și starter cu unul electronic.Acesta ar putea asigura o aprindere mai rapidă, iar dacă lampa este de 18W, puteți folosi chiar un ,,balast electronic,, recuperat dintr-o lampă economică de minim 20W. Link spre comentariu
valangjed Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 (editat) Daca droselul si starterul au fost schimbate cu unele verificate, nu-mi vin in minte decat doua variante: 1.Lampa e "relativ" uzata si la temperaturi mai joase nu reuseste sa ridice temperatura gazului pentru a initializa descarcarea. 2.Verificati tensiunea la priza.Daca exista in zona consumatori "mari"(cand e frig unii mai folosesc calorifere electrice, aeroterme, etc.) iar traful de retea e "subdimensionat" puteti avea "surpriza" unei scaderi a tensiunii de retea(200 V in loc de 230 V). Poate mai sunt si alte variante dar astea mi-au venit mie, dupa doua pahare de vin fiert Am scris in acelasi timp cu domnul Validae.Scuzati! Editat Noiembrie 8, 2015 de valangjed Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum