nelutuPO Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Va salut, am un Daewoo sasiu CP185 care are sunet , rastru lipsa. Gasesc tz driver C3209 sirma , inlocuiesc si instantaneu il face sirma. Inlocuit final linii , traf driver , cond de 47 Mf, pun alt tz driver si a fel instantaneu se duce. A avut cineva asa ceva ? Link spre comentariu
neculavasile Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 nu am schema dar ai verificat trafo driver ,poate are scurt,vezi tensiunea in baza etc Link spre comentariu
nelutuPO Postat Noiembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 In baza tz driver am 10 v, trafo schimbat. Link spre comentariu
neculavasile Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 nu e bine ,vedeti daca vine impuls H de la jungla ,cred ca nu vine in colector cit ai ?/ Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 90% traf driver defect cu spire in scurt in primar Link spre comentariu
Vizitator fan_dep_tv Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 in colectoru tz final linii,sunt doua condensatoare inseriate(de recuperare).unul de tip placheta care e conectat cu un terminal la masa l-am gasit intrerupt. Link spre comentariu
nelutuPO Postat Noiembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Dane , esti un exemplu deosebit, ma bucur ca acest forum are oameni ca tine . Ai avut dreptate , traf driver cu spire in scurt si originalul si cel care l-am luat de pe acelasi tip de sasiu care era defrisat si a avut driverul in scurt. Am reusit sa gasesc altul care era Ok. Multumesc tuturor pentru sfaturi. Stima Link spre comentariu
iop95 Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Dar de ce spire in scurt la primar trafo driver conduce la acest defect, de a face "sarma" tranzitorul driver? Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 (editat) Datorita spirelor in scurt in primar trafo driver,creste curentul de colector al tranzistorului ,si il scurtcircuiteaza.Este defect tipic la CP185,iar in lipsa trafo driver poate fi recuperat prin rebobinare cu sarma cu-em de 0.1,iar apoi izolat in tub termocontractabil(foarte multe am recuperat in acest fel,trebuie atentie la sensul de bobinaj) Editat Noiembrie 8, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
iop95 Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Deci nu e vorba de cateva spire in scurt... probabil e intre straturi. Cam cate spire si ce rezistenta are infasurarea primara? Link spre comentariu
tanase Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 la mine se incalzeste rez prin care se alimenteaza drv,,,,45v........si dupa aceasta rez tensiunea ramane 1v...posibil sa fie tot trf driver?trz e bun Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Dezlipiti trafo-driver din cablaj,si cu atentie deosebita indepartati materialul plastic ce izoleaza bobinajul.Observati atent bobinajul,si daca prezinta urme de incalzire, e clar(primarul ,cu sarma subtire,e bobinat ultimul pe mosorel,adica la vedere). Trafo-driver se repara cum am descris in #9. Link spre comentariu
tanase Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 o rezistenta informativa a infasurarii??? Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Cam 60-70 ohmi stiu eu.Dar in baza driver cat este? Link spre comentariu
tanase Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 nu am masurat,,,,o sa verific Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum