Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inregistrator audio cu PIC si SD card

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Nu stiu de un astfel de proiect in regim de amator. O solutie functionala, nu am cod insa, este sa "citesti" microfonul cu ADC, scrii valorile in EPROM. Din cand cand transferi in format text pe cardul SD. Intreruperi de semnal audio probabil de zeci-sute de ms la fiecare scriere.Ca sa asculti, transferi din SD in memorie si reproduci cu un DAC. Nu te astspta la super calitate a inregistrarii.In principiu, partea cu memorarea si reproducerea din EPROM e ce se intampla cu procesoarele de ecou.LE: sau solutia imbatabila (cat o merge, la pretul ala) de la fratii chinezihttp://www.ebay.com/itm/Hot-USB-2-0-U-Disk-Flash-Drive-Disk-Pen-Digital-Audio-Voice-Recorder-Dictaphone-/381230333914?hash=item58c3193fda:g:2hIAAOSw7ThUdFLJ

Editat de thunderer
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Asta http://www.spyshop.co.uk/gsm-bugs/Tiny-Wireless-GSM-Bug

il gasesti la chinezi la o zecime din pretul pe acest site.

Nu faceti tampeni asta. Mai ales cu ceva ce si emiti. Mai trece prin centrala, si cine vede pe lista o astfel de conversatie, ma refer la durata, cine stie ce zice ca e.

Si care ar fi diferenta intre ala si un telefon de la Altex cu 65RON la fel de mic, pus pe raspuns automat.

Poate un hands free si un tranzistor preamplificator audio.

PS: chestiile astea pot avea si incarcator solar.

Vazusem un astfel de montaj cu dsPIC un SD cared varianta cea mai mica si totul era alimetata la o baterie "button cell" de 3V

Bateria te tinea o luna, deoarece avea VOX, adica inregistra doar cand cineva vorbeste.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări