Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung biovision model CK-5342 ATB

trasorv

Postări Recomandate

Multumesc mult tuturor pentru raspunsurile precise , l-am rezolvat - am inlocuit c401 si e perfect ,pacat ca am umblat la inelele magnetice dar le-am pus la fel , experienta mea in color fiind limitata eu credeam ca este ca la alb-negru . Numai bine

Link spre comentariu

Revin cu o problema suparatoare la acelasi samsung ( e clar ca imbatraneste asa cum sugera naetv ),de cateva luni bune imaginea pe orizontala se strange si se intinde cu aproximativ 3-4 cm si ramane asa cateva secunde , se poate sa faca de doua-trei ori intr-un minut si sa nu mai faca o jumatate de ora sau mai mult , alteori face de cateva ori la rand . Am verificat si am refacut cu atentie ,zic eu, eventuale lipituri reci in zona etajului final linii dar fara folos . Intrucat defectul se produce aleator si are o durata foarte mica nu pot masura nicio tensiune care mi-ar putea da un indiciu . Care poate fi cauza ?  Multumesc 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări