Nostalgic Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Verifica si inlocuieste componentele din pin 40 TDA8362 sincro detectorul de faza.C401,C402,R401. Link spre comentariu
trasorv Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Multumesc nostalgic , azi voi inlocui piesele totusi eu nu am schema acestui model de tv , stii unde as putea sa o gasesc ? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 aici schema.http://elektrotanya.com/samsung_ck3351a_ck5061atr-awx-bwx_ck5062a_ck5342at_sch.pdf/download.html Link spre comentariu
trasorv Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Multumesc mult tuturor pentru raspunsurile precise , l-am rezolvat - am inlocuit c401 si e perfect ,pacat ca am umblat la inelele magnetice dar le-am pus la fel , experienta mea in color fiind limitata eu credeam ca este ca la alb-negru . Numai bine Link spre comentariu
trasorv Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Revin cu o problema suparatoare la acelasi samsung ( e clar ca imbatraneste asa cum sugera naetv ),de cateva luni bune imaginea pe orizontala se strange si se intinde cu aproximativ 3-4 cm si ramane asa cateva secunde , se poate sa faca de doua-trei ori intr-un minut si sa nu mai faca o jumatate de ora sau mai mult , alteori face de cateva ori la rand . Am verificat si am refacut cu atentie ,zic eu, eventuale lipituri reci in zona etajului final linii dar fara folos . Intrucat defectul se produce aleator si are o durata foarte mica nu pot masura nicio tensiune care mi-ar putea da un indiciu . Care poate fi cauza ? Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum