Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o intrebare

Postări Recomandate

- sunt in situatia urmatoare, am in lucru un sasiu de beko 14.2 cu procesor comenzi OM8365h/n3/4 defect, a fost afectat din exterior pe mufa scart, are sunet, lipsa imagine dar pe rastru are OSD iar telecomanda lucreaza are doar un pin defect pinul 50, am gasit in prima instanta un OM8363h/n3/4 cu care am imagine si toate comenzile ok dar nu am sunet, diferenta de soft, primul era pt. sunet QSS direct iar cel de-al 2 lea cu sunet FM prelucrat cvuasiparalel, am scris si rescris meorii n-am reusit sa obtin sunetul asa ca imi trebuia originalul !, de curind am intrat in posesia lui , l-am montat, procesoare 80pini tip smd,, dar surpriza nu functioneaza !, adica am rastru ,lipsa imagine si sunet , am controlat de 5 ori lipiturile crezind ca acolo-i bai-ul dar totul ok!, intrebare eset posibil ca de nou procesorul sa fie defect desi inscriptionarile seamana cu cele ale originalului ?, sau daca ar fi posibil ca procesorul sa nu aiba softul incarcat adica sa fie "virgin" ?, am montat mai multe memorii in locul celei oroginale si uneori rastrul se micsoreaza pe orizontala (fiind singura modificare) !, va rog citeva raspunsuri din experienta dvs. , stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristeama

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări