BUGHIU Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 (editat) Pai cam toate tv-urile cu ''liceu'' au asa ceva!! Cred ca si cele mai vechi...cu ''8 clase'' doar.... aveau functia asta.... Atunci de , decodorul, asta cu....''facultate''....ce sa mai zic?!?! Editat Noiembrie 7, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
gabimilo1 Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 La mine este activat timerul la 3 h, asa a venit de la ei. Pe o eticheta de pe fundul aparatului scrie NA 1410 KD, este decodor digi hd de la rcs. Timerul este la MENIU>SETARI> ORA si acolo ai OPRIRE AUTOMATA setata pe o valoare si o schmbi. Are mai multe optiuni : OPRIRE, 1H, 2H etc. Ala este timerul. Daca vrei sa nu se mai opreasca automat selectezi acolo OPRIRE, in loc de 2h cit ai probabil acum. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Pai cam toate tv-urile cu ''liceu'' au asa ceva!! Cred ca si cele mai vechi...cu ''8 clase'' doar.... aveau functia asta.... Atunci de , decodorul, asta cu....''facultate''....ce sa mai zic?!?! Da stiu,ca pe la jumatatea anilor 90 mi-am luat un tv Samsung si tin minte ca avea o asemenea functie. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Am verificat si eu pe decodorul ce il am, si acea functie are intradevar 24 ore de programare, si functia oprit. Dece nu ar avea si al tau? Link spre comentariu
cipri_mury Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Trebuie sa aiba si al meu dar am precizat deja in acest topic ca nu eu ma folosesc de respectivul decodor ci o ruda de a mea care nu locuieste impreuna cu mine iar pe deasupra nu se descurca sa umble prin meniu asa ca numai saptamana viitoare voi putea rezolva respectiva problema si atunci voi posta aici rezultatul. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Noiembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Va salut.Astazi am ajuns in posesia decodorului dar deocamdata n-am reusit sa dezactivez timerul caci atunci cand intru la setari imi arata meniu blocat.De ce oare? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 ... Nu are ceva cod de acces...de genul : 0000 sau ...?!?! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Noiembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Sunt acolo cateva semne de intrebare. ... Nu are ceva cod de acces...de genul : 0000 sau ...?!?! Asta era.Deci a trebuit sa tastez codul 0000.Timerul era setat pe 2h si l-am trecut pe oprit.Multumesc frumos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum