Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu un decodor Kaon 1410HD RCS RDS

cipri_mury

Postări Recomandate

Pai cam toate tv-urile cu ''liceu'' au asa ceva!! Cred ca si cele mai vechi...cu ''8 clase'' doar.... aveau functia asta....

Atunci de , decodorul, asta cu....''facultate''....ce sa mai zic?!?!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipri_mury

12

• BUGHIU

4

• gabimilo1

2

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

La  mine  este  activat  timerul  la  3  h,  asa  a  venit  de  la  ei.  

Pe  o  eticheta  de  pe  fundul  aparatului  scrie  NA  1410  KD,  este  decodor  digi  hd  de  la  rcs. 

Timerul  este  la  MENIU>SETARI>  ORA  si  acolo  ai OPRIRE  AUTOMATA  setata  pe  o  valoare 

si  o  schmbi.

Are mai  multe  optiuni  :  OPRIRE,  1H,  2H  etc.  Ala  este  timerul.  

Daca  vrei  sa  nu  se  mai  opreasca  automat  selectezi  acolo OPRIRE,  in  loc  de  2h  cit  ai  probabil  acum.

Link spre comentariu

Pai cam toate tv-urile cu ''liceu'' au asa ceva!! Cred ca si cele mai vechi...cu ''8 clase'' doar.... aveau functia asta....

Atunci de , decodorul, asta cu....''facultate''....ce sa mai zic?!?!

Da stiu,ca pe la jumatatea anilor 90 mi-am luat un tv Samsung si tin minte ca avea o asemenea functie.

Link spre comentariu

Trebuie sa aiba si al meu dar am precizat deja in acest topic ca nu eu ma folosesc de respectivul decodor ci o ruda de a mea care nu locuieste impreuna cu mine iar pe deasupra nu se descurca sa umble prin meniu asa ca numai saptamana viitoare voi putea rezolva respectiva problema si atunci voi posta aici rezultatul. 

Link spre comentariu

Sunt acolo cateva semne de intrebare.

... Nu are ceva cod de acces...de genul : 0000 sau ...?!?!

Asta era.Deci a trebuit sa tastez codul 0000.Timerul era setat pe 2h si l-am trecut pe oprit.Multumesc frumos!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări