Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

convertoare step-down

Postări Recomandate

Salut,

am cumparat o placa de baza de server HP ce are pe ea convertoare step down dar pentru care nu gasesc configuratia pinilor (pinout). Cel putin unu as vrea sa-l folosesc la masina sa obtin 5 volti.

am mai multe modele:

1. D12S05030-1 - convertor 12V -> 5V / 30A - http://elcodis.com/parts/6105102/d12s05030-2.html#datasheet

2. DD-1051-2C - nu am gasit nimic despre el pe net, are 19pini pe 2 randuri, integrat L6910A,

3. D12S5R110C - 19 pini pe 2 randuri, integrat HIP6302CBZ si 3 tranzistori

Va rog sa ma ajutati cu informatii suplimentare (pinout, schema utilizare, datasheet, specificatii ...) daca detineti.

Va multumesc.

Editat de ovydiub
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ovydiub

2

• UDAR

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu te pot ajuta cu datele cerute dar vreau să-ți atrag atenția că tensiunile din rețeaua electrică a mașinii depășesc tensiunea maximă admisă la intrare - cel puțin pentru cel la care ai postat Data sheet-ul dar probabil și la celelalte.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Nimeni, nimic. Dau spaga !!!

Am si pile: dreptunghiulare, rotunde... pile Lanclache, am chiar si o raspa. :rade:

Daca cineva are informatii legat de aceste convertoare da-ti si mie. Rezolv cu diferenta de la bateria masini la tensiunea acceptata de convertor(2, 3 diode si un filtru).

Multumesc.

O zi placuta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări