Florin31 Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 (editat) Am reusit sa reprogramez o memorie. Memoreaza programele ce le prinde doar in UHF. Legat de sursa am schimbat c 22uF ( care pe placa a fost schimbat in unu de 15uF) am gasit si am inlocuit exact cu varianta originala, am gasit r814 Defecta am inlocuito dupa aceste 2 schimbari am 121V pe b+ Acum e problema cu Programele deoarece nu merge decat in UHF Editat Noiembrie 7, 2015 de wapnet Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Relipiti procesorul si selectorul , verificati daca schimba benzile masurand pe pinii selectorului si daca tensiunea de 33 v e corecta !! Ar fi bine sa probati si cu alt selector sau dati >> Da-i un hard reset ) << dupa cum v-a sfatuit cineva dupa alt forum !! Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 (editat) Cu schema in fata ,verificati daca se comuta benzile pe pinii selector(vl,vh,vu,dar atentie ca este invers fata de alte selectoare,adica banda comutata=pinul respectiv la masa,iar celelalte doua 9V).Daca se comuta,selector defect(ce-am zis mai sus,lipituri reci dar e munca de Sisif) Editat Noiembrie 7, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Florin31 Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 (editat) Si cum anume ii dau Hard Reset , mentionez ca nu mai detin telecomanda lui. In meniu pot intra doar din panoul frontal numai la Imagine , Limba si pentru a cauta programele. O sa ma apuc sa vizualizez putin selectorul si procesorul cu lupa, sa vedem poate o fi ceva suspect. Editat Noiembrie 7, 2015 de wapnet Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Eu as relipi tunerul la interior.Din timp ce cauta pe toate benzile nu e din soft Link spre comentariu
Florin31 Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Nu cauta pe toate benzile, cauta doar pe UHF, am refacut o parte din lipituri ce am putut face cu letconu, altceva in afara de letcon si pistol de lipit nu am, iar lipiturile in selector sunt minuscule. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Deci nici nu afiseaza alte benzi la cautare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum