Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Samsung Model : CK-5073T

Florin31

Postări Recomandate

Buna ziua. Am un TV Samsung Model : CK-5073T nu l-am mai folosit o perioada buna de timp iar acum cand un alt tv s-a defectat am vrut sa il refolosesc insa am constatat ca are urmatorul defect.Toate canalele au disparut iar in locul la ce a fost memorat apare doar 1 singur.Daca dau search din meniu le prind pe toate insa nu se memoreaza, De fapt apare pe toate ultimul program memorat.Care ar putea fi defectul ?Sa fie memoria si sa trebuiasca una reprogramata ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin31

7

• dan cod

5

• adydep

4

• FLORIN IORDACHE

2

Top autori în acest subiect

Pe ce il folositi acest tv-u,adica il folositi pe antena cum era inainte....sau pe cablu....???

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Vad ca are o memorie 24c04 trebuie sa imi fac un programator deoarece nu am si nici nu am programat vreodata o memorie.

Programatoru vad ca e simplu problema se pune altfel.

Memorii 24c04 cred ca am de prin recuperari.

Se poate sterge de pe ele si rescrie iar sau trebuie memorie goala?

Intreb deoarece nu stiu.

Link spre comentariu

Vad ca are o memorie 24c04 trebuie sa imi fac un programator deoarece nu am si nici nu am programat vreodata o memorie.

Programatoru vad ca e simplu problema se pune altfel.

Memorii 24c04 cred ca am de prin recuperari.

Se poate sterge de pe ele si rescrie iar sau trebuie memorie goala?

Intreb deoarece nu stiu.

aveti. P.M.

Link spre comentariu

eu cred ca merge cu memorie goala dar prima data verifica alimentarea memoriei sa vezi dacai ok si dupa aceasta operatiune este ok treci mai departe ci schimbarea ei

Link spre comentariu

Am terminat de facut programatoru si am dat comanda de cateva memorii cam din toate cate ceva din seria 24cxx , Am folosit PonyProg si am reusit sa ma conectez cu programatoru facut aseara la memorie. Am facut ceva simplu insa functioneaza.

Astazi primesc memoriile sper sa functioneze si ca problema sa fie de acolo. Intre timp am observat o Problema ciudata pe B+ am 157V ceea ce nu este normal mai ales la dimensiunea tubului astuia iar vizual condensatorul mare din sursa era putin bombat, L-am schimbat insa tensiunea tot la 157V este , Memoria este alimentata cu 4.97V care cred eu ca ar fi suficient, inca un defect ce am vazut si observat deoabia acum ca tv-u nu mai prinde toate programele si cauta numai in banda UHF, este posibil ca toate aceste neajunsuri sa fie cauzate de catre memorie. Pentru linistea mea la memorie o sa pun un soclu ca sa pot schimba memoria mai usor in caz ca nu imi reuseste din prima cu scrierea, deoarece aceasta memorie este pusa direct pe placa.

Editat de wapnet
Link spre comentariu

La acest tv B+in lucru este 125V,iar in standby poate urca la 140V.Tensiunea de 157V este cam mare,si cred ca SMR+HIS sunt cam"pe duca"(schimbati si C-22uF,din partea primara).Defect tipic este si selectorul(face lipituri reci in interior,si s-ar putea repara,dar e munca de "Sisif")de tip special,alimentat cu 9V.Faptul ca nu mai merge decat in UHF,poate fi tot din memorie(a trecut pe norma I,adica norma engleza)

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Deci sa le luam pe rand1.Daca U1 este 157V si nu se rezolva cu 22uF amintit atunci sursa trebuie reparata(schimbata eu pun UPS001)2.Daca nu prinde decat in UIF Tunerul e defect si in 99% din cazuri se rezolva relipind interiorul cu mare grija.3.Memoria trebuie sa mearga cu goala

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări