Radiotelegrafist Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Solut colegi,am si eu nevoie de schema la acest tv cu urmatoarele detalii pe care le-am luat de pe sasiu:sursa tranzistorizata,cale comuna:TA7630AP.sunet:TDA1904.cadre:AN5551.matrice:115500C(M51397AP)procesor:104100(M34300-012SP)jungla:DBL2003(2X21terminale)memorie:80011A(1155)mentionez ca sunt sceptic in ce priveste functile integratelor in afara de cel de sunet,cadre cadre si matrice deoarece tv-ul este este cam vechi si nici nu am mai intalnit acest sasiu.pentru cine ma poate ajuta multumesc anticipat(defectul este in sursa) Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Daca defectul este in sursa sursa cu tranzistori e cea clasica cu doi conzi .Te poti ghida dupa n scheme. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Daca defectul este in sursa sursa cu tranzistori e cea clasica cu doi conzi .Te poti ghida dupa n scheme. Am cautat eu sa ma ghidez de la inceput domn.Dan cod dar a avut altul (mai destept)grija sa umble in sursa de nici nu stiu cum si unde au venit puse piesele in sursa,mie mia spus clientul atat,am fost cu el (tv-ul)la cineva si nu a putut sa-l faca,simplu si atat si a scapat de explicatii,nu ma complicam sa ma apuc sa-l repar dar am vazut ca nu este umblat decat in sursa si nu scoate decat doua tensiuni. Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 akai-1-1.gif Poate va ajuta schema de mai sus Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Poate va ajuta schema de mai sus Domnule ANDREI TABACARU nici nu stiu cum sa va multumesc,schema este identica(va multumesc cu stima si respect)o zii buna si un inceput de wekend placut. Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Spor la treaba,sanatate!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum