catalin004 Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Salutare...am la reparat un buntz din titlu cu procesorul TDA9341PS/N3/A/1999, la care am gasit defecti condensatorii de pe filtrare BV....tv merge ok, insa nu imi ia telecomanda...tensiunile celelalte sunt bune, senzorul IR imi recepteaza telecomanda si imi micsoreaza tensiunea pe iesirea IR catre procesor....rog ajutor...posibil memorie, rog si continutul acesteia daca il are cineva Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Sigur e ok telecomanda,mai intai?!?! Apoi ''sapati'' mai departe.... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 (editat) Incercati cu acest dump. Ati incercat si cu alta telecomanda ?? 21ES09 TDA9341PS_N3_A_1999.rar Editat Noiembrie 6, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Telecomanda era defecta fir-ar mama ei....am luat alta, cand apasam mergea pe testerul cu led dar nu facea comenzi...multumesc si pentru dump stima Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Telecomanda era defecta fir-ar mama ei.... Asta trebuia din prima verificata..adica probat tv-ul cu o alta telecomanda...Dar asta e se mai intampla si dastea... Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 DE aceea am tot spus pe aici ca din orice atelier nu trebuie sa lipseasca un MFY sa poti verifica imediat cum sta treaba. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Telecomanda era defecta fir-ar mama ei....am luat alta, cand apasam mergea pe testerul cu led dar nu facea comenzi...multumesc si pentru dump stima Deci ea emitea in ''turca'' si tv-ul intelegea doar ....''chineza''?!?! E chinezesc ....sasiul,nu?!?! Daca era Vestel....poate,poate.....!!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 E chinezesc ....sasiul,nu?!?! 101 % e vorba despre un chassis china... Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 China....ce este MFY?? Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Telecomanda MadeForYou programabila cu calculatorul,cu ajutorul programatorului,conectat la USB. Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 unde pot gasi si eu asa ceva? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 (editat) unde pot gasi si eu asa ceva? Aveti un mesaj privat de la mine. Editat Noiembrie 9, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum