ghimpe-- Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 Blind, n-ai avut decat telefon la indemana sa faci poze??? :smt005 Link spre comentariu
Blind Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 Da, doar telefon am avut. Un X600 (ce mandru am fost de el, printre primele cu camera smechera, cu "blitz" :smt003 castigat la un concurs la connex).Am reeditat postul anterior, cu completari pentru poze. Daca pun mana pe camera foto a sefului, iau laptopul o seara acasa pentru "curatare de praf" si-i trag niste poze :weedman: (l-am pacalit pe sef sa-mi dea banii pe el ca sa-l folosesc pe post de calc de serviciu si mi-am luat eu altul :weedman: )LE: AM uitat sa precizez o chestie in topicul anterior: Antena pentru wireless se afla IN CARCASA ECRANULUI (am fost cu el la acer cand i-am facut un mirific update de bios nereusit si am aflat si detaliile astea, ca vroiam sa-i trag wireless si bluetooth, insa am renuntat la idee)Inca un edit: Adi, eu sti ca e integrat in placa de baza controllerul pentru toate astea (parca southbridge-ul face astea) asa ca intreaba-i cat costa o placa de baza pentru el (va fi rupere oricum, sunt super scumpi la piese astia de la acer) si ti-o montezi singur acasa, ca e super usor. Inainte de asta, mergi si la alt service, unde sa cunosti pe cel care va umbla in el, ca sa nu iti dea informatii false.Incearca un update de bios cu biosul scos de pe placa si bagat intr-un programator (daca il faci din windows, s-ar putea sa nu iti reuseasca si intr-un final tot la metoda asta vei apela)Daca nu ai reusit nici o ameliorare, du-te si da-ti comanda de placa de baza, sau ia una recuperata dintr-un alt model asemanator (poate ti-o dau mai ieftin, si cu garantie).Vezi ca astia de la acer de la service sunt cam idioti...eu m-am dus cu un update de bios prost facut (evident ca nu le-am zis ce am facut :smt003 ) si nu le-a trecut prin cap sa incerce sa reprogrameze biosul, m-au tinut o luna pana mi-au pus o placa dintr-un alt model de aspire (5000) si asta pentru ca i-am amenintat cu OPC-ul si a 2-a zi era gata :snakeman: Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 Poti incerca sa gasesti alta placa de baza pe okazii... am vazut ca sunt unii cu laptopuri bushite si care vand ce a mai ramas din ele pe componente. Poate ai noroc. Link spre comentariu
adircf Postat Martie 25, 2007 Autor Partajează Postat Martie 25, 2007 Maine ma duc sa il scot. Cica costa 80 de euro plus tva :smt005 numai controlerul de tst, touch pad-ul si curatarea de praf :smt005 . Daca o sa mearga perfect, il las asa. :supz: - Modem nu folosesc- DvD aici ii cam stramba situatia dar mai am 4 colegi de camera cu dvd writereWireless..... nu stiu ce sa zic.in principiu folosesc laptopul pentru net, filme si winamp cu tasta "J" :smt003 ca doar e un lactoc de sonorizari.Data viitoare sigur nu mai iau de la acer. Imi iau un toshiba sau un ha$pe. O sa fac un post sa dea expertii verdictul :smt006 Multumesc tuturor. Link spre comentariu
Blind Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 Nici eu nu mi-as mai lua acer nici sa ma tai...bateria tine deosebit de putin fata de cat ai nevoie iar ecranul este destul de slab (pixeli mari, unghiuri mici de vizibilitate).Mai da niste $ si fa-ti si dvd-rw + wifi-ul, ca o sa ai nevoie odata si-odata. Modemul nu are rost sa te complici sa il repari, who the fuck uses dial-up these days??Sfat: ia-ti o placa de sunet pe pcmia sau usb (e un topic la accesorii audio), AC97-le dupa ceva timp incepe sa bage zgomot.Deasemenea, NU recomand packard-bell-urile (desi sunt mandrul posesor al unui mx65) din simplul motiv ca driverele sunt de kkt. Nu se gasesc decat la ei pe site, si doar pentru winxp si vista 32bit. In rest nimic.Inca un motiv pentru care nu recomand packard-bell-urile este faptul ca au dvd-ul si hdd-ul pe acelasi ide (desi se spune ca hdd-ul la asta e pe sata).Inafara de asta, este un laptop superb, cu baterie ce tine ~ 3ore doar apasand pe butonul eco (daca reduci luminozitatea ecranului ajungi la 4 ore), cel mai bun ecran pe care l-am vazut vre-odata pe laptopuri (se detasaza mult de lcd-urile pentru calculatoare).lenovo-urile sunt f bune, insa au preturi mari si sunt urate cu spume!! Iar reteaua de distributie este de tot rahatul. Link spre comentariu
adircf Postat Martie 26, 2007 Autor Partajează Postat Martie 26, 2007 Bateria ii varza... dar oricum nu prea il folosesc fara acumulatorPlaca de sunet scoate un sunet cam nasol cand ii pus pe incarcare, deci tot timpul.Am testat o placa de sunet externa behringer dar de toata coma...Ma gandesc la un roland... trebuie sa caut, dar cred ca incet, incet o sa dau pe cdj-uri. Nu poti compara cd-ul cu mp3-ul.Azi am fost sa ridic minunea de laptop si dupa 15 minute de asteptare, mi-au spus ca ajunge diseara ca ii la nustiu ce departament al lor. Mi-a venit sa-i pusc o palma la ala de acolo...deci maineP.S. Erau 2 oameni interesati de 4 laptopuri acer si dupa ce am asteptat atata, cei 2 au auzit converstia mea cu ala si cand au auzit cate au puscat pe el...au si lasat oferta jos si au plecat :smt005 :smt006 Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 poate-i duce mintea sa te dea si in judecata acuma!!pentru reclama negativa!!! :smt005 Link spre comentariu
Blind Postat Martie 27, 2007 Partajează Postat Martie 27, 2007 Si...care e deznodamantul? Link spre comentariu
adircf Postat Martie 27, 2007 Autor Partajează Postat Martie 27, 2007 ca nici azi, ma rog la ora asta ar venii ieri, nu l-au adus de la sala vietii. Am ridicat tonul la poponarul ala si i-am inchis telefonul in nas. Si l-am sunat a doua oara spunandu-i ca maine ar fii bine sa fie acolo cand trec pe la ei ca de o saptamana mi-au spus ca e gata numai ca trebuie adus, ca depind de el vineri ca am o sonorizare. Link spre comentariu
Blind Postat Martie 28, 2007 Partajează Postat Martie 28, 2007 Ameninta-i cu OPC-ul...sa vezi cat de repede se vor misca :yawinkle: worked in my case...(doar ca al meu era in garantie)Vezi ca astia sunt plini de tupeu la telefon, daca te duci si vb cu ei pe fata, iti pastrezi tonul respectuos si le spui ca dai tel la opc, sa vezi cum se inmoaie :yawinkle: Link spre comentariu
adircf Postat Martie 28, 2007 Autor Partajează Postat Martie 28, 2007 eu ma enervez repede si mi-e frica sa nu fac ceva :smt011 la magazin Link spre comentariu
adircf Postat Martie 28, 2007 Autor Partajează Postat Martie 28, 2007 Singurul lucru comun tuturor dispozitivelor af fi alimentarea (pe 5V daca nu ma insel..)mare adevar ai grait aici. bateria s-a dus si din cauza aia mi-au picat chestile de mai sus.Acuma au fost schimbate controlerele dar laptopul functioneaza numai fara baterie. daca pun bateria tot asa face. baterii inca nu se stie daca mai au pe stoc in tara pentru modelul meu.deci...de-amar :smt013 Link spre comentariu
Blind Postat Martie 28, 2007 Partajează Postat Martie 28, 2007 Pentru aspire 3000/5000, aduc astia la comanda (de la importator) mai repede decat daca ai avea probleme cu ea si ar fi in garantie.Sfat: Repara-l si vinde-l!App de laptuci, astazi am facut si eu "cunostinta" cu un dell....nu foarte impresionant ca dotari (era un turion pe 64 biti, adus din franta, de-asta avea tastatura aiurea dispusa, m-ul era inlocuit cu alta tasta). Pe langa ecran, care m-a captivat inca de la inceput (pe actualul meu am un ecran asemanator, glossy, rapid, cu pixeli super mici si foarte luminos daca e nevoie) am remarcat tastele (foarte finut trebuiesc apasate, ceva ce doar al ibm-uri=lenovo am mai intalnit) si mai ales autonomia... 5 ore! Se ia al intrecere cu lenovo-urile din seria travel (T-urile)Printre chestiile care "au dat cu firma-n cap" se remarca lipsa usb-urilor in fata, conectica scazuta, pret muult mai mare decat al altor modele, si un wireless slab si sunet pe difurile incorporate de calitate scazuta. In rest...o frumusete de lap. Recomand pentru cei ce doresc autonomie ridicata Link spre comentariu
adircf Postat Martie 28, 2007 Autor Partajează Postat Martie 28, 2007 Sfat: Repara-l si vinde-l!mai greu. daca zic ce o patit nu iau mult pe el. daca nu zic, asta inseamna sa dau teapa...si nu imi place. Cred ca o sa fac o combinatie cu ai mei sa las lactocu la batranu' si mie sa imi cumpere unul nou. cred ca iar o sa ma ia cu vorbele de genu: "...iar??, nu avem bani..." :smt006 Link spre comentariu
Blind Postat Martie 29, 2007 Partajează Postat Martie 29, 2007 Dupa ce l-ai reparat si merge perfect, nu cred ca se mai poate numi teapa...parerea mea. Conteaza sa mearga, nu ce a patit in trecut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum