alexcore Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Deschid acest topic cu intentia de a oferi informatii celor care - ca si mine - nu sunt multumiti de ecranul TN original din laptop-urile pana-n 2500 - 3000 ron. Recent am intrebat pe forum daca singurul ecran care, aparent s-ar potrivi, ar fi compatibil cu cel original. Parerile au fost impartite asa ca m-am mai documentat, comparat datasheet-urile, pinout-ul conectorilor, etc. Dupa care l-am comandat. Din Cehia, pt ca este singurul loc unde l-am gasit, la aproximativ 500 lei. A ajuns cam in 3 zile lucratoare, ambalat foarte bine. Ca montaj nu s-a potrivit perfect, asa cum si anticipam dealtfel, insa electronic pare ca functioneaza fara probleme. Consider ca am avut noroc, chiar daca multe caracteristici sunt similare cu cel original, inteleg ca puteau aparea si incompatibilitati de firmware. Laptopul meu este un Toshiba L50-B. Pe Youtube sunt useri care au inlocuit cu acelasi ecran si un Asus K56CB dar si un HP Probook 450. Probabil ca este compatibil si cu alte modele de laptop budget care folosesc ecrane cu conector LVDS de 40 pini, pozitionat in partea dreapta, la rezolutia de 1366x768. In concluzie sunt multumit si personal cred ca a meritat investitia. Voi atasa imagini pentru a demonstra unghiul de vizibilitate, dar si culorile, care nu sunt inundate de albastrul persistent la ecranele TN necalibrate. Daca sunt intrebari ajut cu placere. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum