mely17 Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Buna seara, Am cautat pe forum subiecte despre acest integrat si nu am gasit nimic. As vrea sa stiu la ce sa ma astept de la el. L-am acizitionat de pe e..y. Este suficient pentru o camera de apartament? Multumesc, Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 http://lmgtfy.com/?q=STA508 Link spre comentariu
claw Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Integratele de genul STA508 , STA515 , etc. se gasesc in sistemele Home Cinema LG.Am avut si eu un sistem LG LH-T360 tot cu integate de genu' si suna destul de bine . Pe placa de amplificare se gaseau doua integrate din astea. Alimentarea se facea la 31.5Vcc . Am mai demontat un DVD LG care avea tot STA-uri pe partea de amplificare , dintre care unul mort . Am reusit sa recuperez doar sursa (care e functionala) si care are ca tensiune de forta 35,4Vcc stabilizat si alte tens. mai mici stabilizate . Link spre comentariu
mely17 Postat Noiembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum