Haralambie Postat Iunie 12, 2005 Partajează Postat Iunie 12, 2005 adi_0106 iti inteleg placerea ta nebuna de bass ... dar nu mai arunca cuvinte acolo ca sa faci mesaje .... sau cine stie poate tu chiar vrei sa ajuti ( ramane de vazut ultima afirmatie) :roll: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 12, 2005 Partajează Postat Iunie 12, 2005 adi_0106 iti inteleg placerea ta nebuna de bass ... dar nu mai arunca cuvinte acolo ca sa faci mesaje .... sau cine stie poate tu chiar vrei sa ajuti ( ramane de vazut ultima afirmatie) :roll:ce naspa esti :cry: :cry: .... cica sa fac mesaje :shock: da` ce plateste cineva pe aia care au multe mesaje ?? sau ce ? :shock: uite pe aici sa vezi ce au mai zis si altiihttp://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t ... =dif+butoieu vreau sa va ajut sa nu va mai chinuiti cu cartoane de pe santiere ... etc etc ... cumparati un butoi de la magazinu de mase plastice, faci o gaura pe post de bass-reflex, pui un dif si gata Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 12, 2005 Partajează Postat Iunie 12, 2005 eu vreau sa va ajut sa nu va mai chinuiti cu cartoane de pe santiere ... etc etc ... cumparati un butoi de la magazinu de mase plastice, faci o gaura pe post de bass-reflex, pui un dif si gatabutoiul de plastic este o alegere foarte proasta pentru ca nu este rigid, iar calitatea sunetului cu orice difuzor plasat in interior va fi execrabila.Tubul de carton chiar era o idee interesanta :wink: ce naspa esti .... cica sa fac mesaje da` ce plateste cineva pe aia care au multe mesaje ?? sau ce ?nu plateste decat Vasile, dar faci mizerie si asta ne deranjeaza pe toti utilizatorii care-ti citesc mesajele.Daca vei continua sa ai o astfel de atitudine fata de ceilalti membrii ai forumului, mu m-as mira sa te trezesti cu un ban :evil: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 12, 2005 Partajează Postat Iunie 12, 2005 nexus.....daca am nevoie de tine te sun eu...promit :evil: am inteles ca nu ma ai la suflet ... da nici chiar asa Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Iunie 13, 2005 Partajează Postat Iunie 13, 2005 Tubul de carton nu suna bine daca nu e prelucrat cum trebuie. Trebuie la capete inele de PAL si pe partea pe care sta diful si pe spate cu bassul reflex...Daca nu pui material absorbant va tremura tot cartonul...La sfarsit il mochetezi si iese un "tun de bass" usor Link spre comentariu
Vizitator gYorge Postat Iunie 15, 2005 Partajează Postat Iunie 15, 2005 ce avetzi cu adi ca faza cu difu si cu butoiu e chiar foarte buna (parerea mea) am si yo un butoi si un dif si se aude chiar bine.......problema e ca ocupa mult spatiu ca e un butoi de 60l al un dif de 8" oricum se aude super bine Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 16, 2005 Partajează Postat Iunie 16, 2005 am vazut si eu asa ceva si in afara de un zgomot(''bas'')suspect altceva nu facea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum