Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tub woofer din carton... :(

Vizitator deadaddict

Postări Recomandate

adi_0106 iti inteleg placerea ta nebuna de bass ... dar nu mai arunca cuvinte acolo ca sa faci mesaje .... sau cine stie poate tu chiar vrei sa ajuti ( ramane de vazut ultima afirmatie) :roll:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Haralambie

6

• adrian_pintea

3

• adi_0106

3

• Mircea Bartic

2

adi_0106 iti inteleg placerea ta nebuna de bass ... dar nu mai arunca cuvinte acolo ca sa faci mesaje .... sau cine stie poate tu chiar vrei sa ajuti ( ramane de vazut ultima afirmatie) :roll:

ce naspa esti :cry: :cry: .... cica sa fac mesaje :shock: da` ce plateste cineva pe aia care au multe mesaje ?? sau ce ? :shock: uite pe aici sa vezi ce au mai zis si altiihttp://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t ... =dif+butoieu vreau sa va ajut :d sa nu va mai chinuiti cu cartoane de pe santiere ... etc etc ... cumparati un butoi de la magazinu de mase plastice, faci o gaura pe post de bass-reflex, pui un dif si gata :d
Link spre comentariu

eu vreau sa va ajut sa nu va mai chinuiti cu cartoane de pe santiere ... etc etc ... cumparati un butoi de la magazinu de mase plastice, faci o gaura pe post de bass-reflex, pui un dif si gata

butoiul de plastic este o alegere foarte proasta pentru ca nu este rigid, iar calitatea sunetului cu orice difuzor plasat in interior va fi execrabila.Tubul de carton chiar era o idee interesanta :wink:

ce naspa esti .... cica sa fac mesaje da` ce plateste cineva pe aia care au multe mesaje ?? sau ce ?

nu plateste decat Vasile, dar faci mizerie si asta ne deranjeaza pe toti utilizatorii care-ti citesc mesajele.Daca vei continua sa ai o astfel de atitudine fata de ceilalti membrii ai forumului, mu m-as mira sa te trezesti cu un ban :evil:
Link spre comentariu

Tubul de carton nu suna bine daca nu e prelucrat cum trebuie. Trebuie la capete inele de PAL si pe partea pe care sta diful si pe spate cu bassul reflex...Daca nu pui material absorbant va tremura tot cartonul...La sfarsit il mochetezi si iese un "tun de bass" usor

Link spre comentariu
Vizitator gYorge

ce avetzi cu adi ca faza cu difu si cu butoiu e chiar foarte buna (parerea mea) am si yo un butoi si un dif si se aude chiar bine.......problema e ca ocupa mult spatiu ca e un butoi de 60l al un dif de 8" oricum se aude super bine :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări